اتصال مجدد ۲۴۳ روستای کردستان به شبکه سراسری برق

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، گفت: با وجود شرایط سخت جوی، تاکنون از ۳۲۶ روستایی که دچار مشکل شدند، برق ۲۴۳ روستا که بر اثر برف و کولاک قطع شده بود وصل شده است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کردستان؛ محمدسعید سلطانی با اشاره به اینکه ۳۲۶ روستا بر اثر بارش سنگین برف و کولاک در استان دچار خاموشی شدند، اظهار کرد: از این تعداد، تاکنون برق ۲۴۳ روستا در شهرستان‌های بانه و سقز وصل شده و ۸۳ روستا باقی مانده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر برق ۷۳ روستا و کوخ در بانه و ۱۰ روستا در شهرستان سقز، قطع است و سلطانی با بیان اینکه برق ۷۵ درصد روستاها وصل شده است ادامه داد: امیدواریم امروز با تلاش راهداری و باز شدن مسیرها، ۱۰ روستای شهرستان سقز به شبکه سراسری برق متصل شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان یادآور شد: با آغاز فعالیت سامانه بارشی در هفتم دی ماه، در کمتر از یک روز، ببش از یک متر برف بارید و قطر یخ روی سیم‌های برق ۱۷ سانتیمتر بود که حجم خرابی زیادی بر شبکه برق وارد کرد.

سلطانی اضافه کرد: بارش سنگین برف و کولاک، برق ۲۶۶ روستا و کوخ را در شهرستان بانه و ۶۰ روستای شهرستان سقز را قطع کرد.

وی با بیان اینکه همان روز اول بارش‌ها، ستاد مدیریت بحران تشکیل دادیم، افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، هیچگونه کمبود تجهیزات نداشتیم و از ظرفیت شرکت‌های برق تمام شهرستان ها و پیمانکاران استان نیز استفاده شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان اضافه کرد: روز دوم شروع بارش‌ها، در بانه مستقر شدیم و اکنون نیز همراه با معاونان در این شهر مستقر هستیم.

به گفته سلطانی، اکیپ های شرکت برق با جدیت مشغول فعالیت و رفع خاموشی در شهرستان‌های بانه و سقز بوده و اکیپ‌هایی نیز از شهرستان مریوان در حال اعزام به بانه هستند تا سرعت کار افزایش یابد.

وی تاکید کرد: در صورت مساعد بودن شرایط جوی، روز سه‌شنبه تمام روستاهای بی‌برق شهرستان بانه وارد مدار خواهند شد و مشکل برطرف می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان از همکاری مردم و صبر آنان در شرایط غیرعادی پیش آمده تقدیر کرد و گفت: در شهرستان‌ بانه، مردم روستاها در زمینه حفر چاله و تهیه مصالح، همکاری بسیار خوبی داشتند که جای تقدیر دارد.

سلطانی ضمن تقدیر از استاندار، معاونان استاندار و تیم مدیریت استان در همکاری با شرکت برق، اضافه کرد: شرکت‌های توزیع برق همجوار از جمله آذربایجان‌غربی، کرمانشاه، همدان و حتی استان مرکزی برای ارسال تجهیزات و اکیپ اعلام آمادگی کردند که شایسته تقدیر است، ضمن اینکه استان‌های کرمانشاه و همدان تعدادی محدود اصله تیر چوبی برای احتیاط ارسال کردند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان اضافه کرد: بنده از همان روز اول بحران، به منطقه سقز و بانه رفتم و از نزدیک، همکاران را برای اتصال برق روستاها مدیریت کردم و سلطانی یادآور شد: با وجود سختی کار و بارش سنگین برف و بوران، نیروهای شرکت برای ترمیم شبکه و تعویض تیرهای برق با همکاری مردم وارد عمل شدند.

خبرنگار: علیرضا عباسی

انتهی پیام/

کد خبر: 1292790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =