انجام ۱۱ هزار کیلومتر باند برفروبی در محورهای کردستان

معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کردستان گفت: ۱۱ هزار کیلومتر باند برفروبی در محورهای اصلی، فرعی و روستایی استان انجام شده و تمام راه‌ها باز و تردد در آنها بدون مشکل در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کردستان؛ رامین محمودی با اشاره به آخرین وضعیت راه‌های استان، اظهار کرد: با تلاش شبانه روزی نیروهای راهداری در سطح جاده‌های استان تمام راه‌های اصلی، فرعی و راه‌های روستایی باز و تردد بدون هیچ مشکلی در آنها جریان دارد.

وی خاطرنشان کرد: طی ۲ تا ۳ روز اخیر در مجموع ۱۱ هزار کیلومتر باند برفروبی در سطح راه‌های شریانی، فرعی و روستایی در سطح استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه ۷ هزار و ۹۵۳ کیلومتر از این میزان مربوط به راه‌های شریانی بوده است، عنوان کرد: ۳ هزار و ۴۳۰ کیلومتر راه‌های روستایی نیز در بازه زمانی یاد شده برفروبی شده است.

معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کردستان افزود: یک‌هزار و ۹۶۰ تن شن‌ریزی و نمک‌پاشی در سطح جاده‌های استان به دنبال ورود جو بارشی اخیر انجام گرفته است.

محمودی گفت: ۴۹۰ نفر نیرو و ۲۹۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات در عملیات برفروبی در سطح جاده‌های استان فعالیت داشته‌اند و در حال حاضر هیچ مشکلی در تردد کاربران راه‌ها وجود ندارد.

وی با بیان اینکه گردنه ژالانه نیز با تلاش عوامل راهداری بازگشایی شده، است، خاطرنشان کرد: البته تردد در برخی از گردنه‌ها مانند گردنه ژالانه، گردنه کانی کون مریوان _ سقز، محور ایرانخواه با توجه به شیب فراوانی که دارد بهتر است با زنجیر چرخ انجام شود.

خبرنگار: علیرضا عباسی

انتهی پیام/

کد خبر: 1294106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =