واریز ۲۲۷ میلیارد تومانی عوارض به شهرداری خورموج

رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان دشتی با اعلام واریز ۲۲۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان عوارض به شهرداری خورموج، گفت: درآمدهای پایدار در شهرداری‌ های استان وجود ندارد و بخش عمده این منابع صرف هزینه‌های جاری می‌شود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بوشهر؛ محمد صفری رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان دشتی، در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به میزان واریزی عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری خورموج اظهار داشت: مبلغ ۲۲۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به حساب شهرداری واریز شده است، این درآمدها باید صرف عمران و آبادانی شهر شود، اما نبود درآمد پایدار در شهرداری‌های استان باعث شده تا این نهادها مجبور شوند بخش عمده این منابع را صرف هزینه‌های جاری کنند و سهم عمران کاهش یابد.

صفری با اشاره به نظارت‌های موجود بر عملکرد شهرداری‌ها گفت: نظارت بر هزینه‌کرد عوارض بر عهده ذی‌حساب اقتصاد و دارایی و همچنین اداره کل بازرسی استان است.

رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان دشتی درباره فرآیند اعتراض به مالیات نیز گفت: مودیان در صورت اعتراض، ابتدا موضوع را با رئیس اداره مطرح می‌کنند و در صورت عدم توافق، پرونده به کمیسیون ماده ۲۴۷ ارجاع می‌شود. مراحل بعدی شامل هیئت ماده ۲۴۷، شورای عالی مالیاتی و در نهایت اعتراض به ماده ۲۵۱ است.

وی در پاسخ به سوالی درباره نحوه هزینه‌کرد مالیات‌های مستقیم تصریح کرد: مالیات‌های مستقیم مستقیماً وارد خزانه کشور می‌شود و بر اساس بودجه مصوب بین استان‌ها و پروژه‌ها توزیع می‌گردد و اداره امور مالیاتی هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد.

صفری از وجود مشوق‌های مالیاتی در قانون بودجه و قانون برنامه هفتم پیشرفت خبر داد و گفت: افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند در پروژه‌های عمرانی مشارکت کنند. صفری با تأکید بر الزام ثبت‌نام تمامی فعالان اقتصادی در سامانه مالیاتی (tax.gov.ir) اظهار داشت: هر فعال اقتصادی باید نوع فعالیت خود را دقیقاً در سامانه مشخص کند. برخی افراد به‌صورت سهوی یا عمدی نوع فعالیت خود را اشتباه ثبت می‌کنند که این موضوع از طریق بازرسی و سامانه سوت‌زنی قابل پیگیری است.

رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان دشتی هشدار داد: در صورت تشخیص تخلف، مالیات واقعی وصول شده و علاوه بر محرومیت از کلیه معافیت‌ها، ۳۰ درصد جریمه عدم تسلیم اظهارنامه نیز اعمال خواهد شد.

صفری از سامانه‌های سوت‌زنی مالیاتی و اقتصادی به عنوان ابزاری برای گزارش فرارهای مالیاتی نام برد و افزود: شهروندان می‌توانند موارد تخلف و فرار مالیاتی را از طریق این سامانه‌ها گزارش دهند و در صورت وصول مالیات کلان، تا ۵ درصد آن به عنوان جایزه به گزارش‌دهنده تعلق می‌گیرد.

وی با اشاره به همکاری بانک مرکزی برای شناسایی حساب‌های با گردش بالا خاطرنشان کرد: امسال سقف معافیت تراکنش‌های بانکی ۵ میلیارد تومان بوده که در سال آینده به ۲۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد. اطلاعات حساب‌های با گردش بالاتر از این مبلغ، برای بررسی منشأ درآمد به ادارات مالیاتی ارسال می‌شود.

رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان دشتی از افزایش سقف معافیت مالیاتی کارمندان از ۲۴ میلیون تومان در سال جاری به ۴۰ میلیون تومان در سال آینده خبر داد و گفت: حقوق‌های ۴۰ تا ۸۰ میلیون تومان مشمول مالیات ۱۰ درصد خواهند شد.

صفری در پایان سخنان خود با تأکید بر لزوم جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان، افزود: پس از احراز جعلی بودن فعالیت، مالیات از مودی اصلی وصول خواهد شد. وی همچنین یادآور شد که مجموعاً ۲۴ نفر کارمند در ادارات مالیات شهر های خورموج و کاکی مشغول به کار هستند.

خبرنگار : محمدرضا محمدی

انتهای خبر/

کد مطلب: 1297341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =