افتتاح ۳ واحد تولیدی و احیای ۴۴ واحد صنعتی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان از تداوم روند سرمایه‌گذاری و تولید در استان خبر داد و گفت: در روزهای پایانی سال ۱۴۰۴، شاهد بهره‌برداری از این واحدهای جدید خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، داود شهرکی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان، با بیان اینکه در شرایط کنونی تولید در استان متوقف نشده است، اعلام کرد: واحدهای تولیدی استان نه‌تنها فعال هستند، بلکه امروز سه واحد جدید نیز افتتاح و به بهره‌برداری رسیده‌اند.

وی با اشاره به روند مثبت سرمایه‌گذاری افزود: از زمان جنگ تاکنون، حدود سی واحد تولیدی مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند و روند سرمایه‌گذاری، نه‌تنها متوقف نشده بلکه با رشد قابل‌توجهی همراه بوده و برای سرمایه‌گذاران امیدآفرین بوده است.

مدیرکل صمت استان تصریح کرد: در حال حاضر بیش از هزار و دویست و پنجاه واحد صنعتی و معدنی در استان فعال‌اند که از این تعداد، حدود دویست واحد در سال‌های گذشته غیرفعال شده بودند.

شهرکی از اجرای برنامه‌های احیای واحدهای راکد خبر داد و گفت: سالانه حدود سی تا چهل واحد احیا می‌شوند؛ امسال نیز چهل‌وچهار واحد مجدداً به چرخه تولید بازگشته‌اند و در نتیجه، حدود ششصد نفر به کار بازگشته‌اند.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های مجدد در استان اظهار کرد: حدود سیصد میلیارد تومان از سرمایه‌های راکد مردم به چرخه تولید بازگشته است که این امر دستاورد مهمی برای اقتصاد استان محسوب می‌شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان ادامه داد: سرمایه‌گذاری در استان طی سال جاری به پانزده هزار میلیارد تومان رسیده که تقریباً دو برابر سال گذشته است. با وجود شرایط خاص کشور، این رشد بیانگر پویایی تولید و استقبال سرمایه‌گذاران از استان است.

وی تأکید کرد: تاکنون در سامانه رصد اشتغال اداره کار، بیش از چهار هزار و پانصد فرصت شغلی ثبت شده که فراتر از تعهد چهارهزارنفری استان بوده است.

شهرکی ضمن ابراز امیدواری نسبت به تداوم روند توسعه صنعتی گفت: طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای در سال آینده نیز با سرعت و کیفیت مطلوب ادامه خواهند یافت.

این مقام مسئول خطاب به سرمایه‌گذاران افزود: فضای سرمایه‌گذاری در استان آماده و مناسب است و موانع تولید تا حد ممکن برطرف می‌شود. البته ممکن است در مسیر کار ایراداتی وجود داشته باشد که رفع آن‌ها از وظایف مدیران استان است.

مدیرکل صمت استان در پایان با اشاره به حضور فعال استاندار در برنامه‌های افتتاحیه تصریح کرد: حضور استاندار در این آیین‌ها نشان‌دهنده‌ی اهتمام جدی مسئولان ارشد استان به حمایت از تولید و پیگیری مشکلات واحدهای صنعتی است.

وی با ابراز خوش‌بینی نسبت به آینده اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود و اقدامات انجام‌شده، نه‌تنها ناامید نشده‌ایم بلکه نسبت به آینده‌ی اقتصادی کشور و استان امیدوارتر از گذشته هستیم و این روند مثبت تداوم خواهد یافت.

خبرنگار: مبینا میر

انتهای پیام/

کد مطلب: 1299773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha