تسریع تخلیه کالاهای اساسی در گمرک لاور ساحلی

فرماندار دشتی در بازدید از گمرک بندر لاور ساحلی، بر ضرورت تسریع در روند تخلیه کالاهای اساسی تأکید کرد تا مبادا تأمین مایحتاج ضروری مردم با اختلال مواجه شود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بوشهر؛ رضا مقاتلی فرماندار دشتی، در جریان بازدید از روند تخلیه بار در گمرک بندر لاور ساحلی، خواستار تسریع در این عملیات شد.

وی با اشاره به اهمیت ثبات بازار و تأمین کالا برای مردم، اظهار داشت: در شرایط کنونی، نباید اجازه داد مردم در دسترسی به کالاهای اساسی با مشکل روبرو شوند.

فرماندار دشتی روند فعلی تخلیه و ترخیص کالاهای اساسی در این بندر را رضایت‌بخش ارزیابی و افزود: با تدابیر دولت و استاندار بوشهر، هیچ مشکلی در تأمین کالاهای اساسی در سطح استان وجود ندارد و با برنامه‌ریزی‌های مدون و جلسات مکرر در شهرستان، این شرایط مناسب و مساعد حفظ شده است.

مقاتلی در پایان از تلاش‌های بی‌وقفه مدیر و کارکنان گمرک قدردانی کرد و گفت: امروز شما عزیزان همگام با دیگر نیروها در میدانی دیگر از خدمت‌رسانی حضور دارید و به صورت شبانه‌روزی می‌کوشید تا روند تخلیه کالاها تسریع شود و مردم با مشکلی در تأمین مایحتاج ضروری مواجه نشوند که این تلاش‌ها جای تقدیر دارد.

خبرنگار : محمدرضا محمدی

انتهای خبر/

کد مطلب: 1300361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha