۲ باشگاه لیگ برتری محکوم شدند

کمیته وضعیت بازیکنان آرای خود را درباره پرونده‌های مختلف صادر کرد.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ کمیته وضعیت بازیکنان آرای خود را درباره پرونده‌های مختلف صادر کرد.

آرای صادره به شرح زیر است:

* در پی شکایت باشگاه مس رفسنجان از باشگاه فولاد خوزستان و فرشید باقری، باشگاه فولاد خوزستان به پرداخت مبلغ ۸۵ میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳ میلیارد و ۲۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به سایر خواسته های خواهان صرف نظر از ماهیت دعوی و براساس استرداد برخی خواسته ها و عدم پرداخت هزینه دادرسی خواسته دیگر، قرار رد صادر کرد.

* در پرونده شکایت محمدرضا زینال خیری از باشگاه مس سونگون، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۸۰ میلیون و ۸۵۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

* با توجه به شکایت پویا پورعلی از باشگاه ملوان بندرانزلی، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۳۰ میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ یک میلیارد و ۱۶۸ میلیون و ۹۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به مازاد خواسته خواهان قرار رد صادر کرد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1303679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha