پیگیری مطالبات کارگران در سیستان و بلوچستان به‌صورت مستمر انجام می‌شود

استاندار سیستان و بلوچستان در نشست با نمایندگان جامعه کارگری از تشکیل کمیته مشترک میان استانداری و تشکل‌های کارگری خبر داد و گفت: پیگیری مطالبات این قشر به‌صورت مستمر و نظام‌مند انجام خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، منصور بیجار، استاندار سیستان و بلوچستان، در نشست با نمایندگان تشکل‌های کارگری استان با تأکید بر ضرورت تداوم گفت‌وگوهای تخصصی و پرهیز از رویکردهای مقطعی، بر پیگیری مستمر و مسئله‌محور مطالبات جامعه کارگری تأکید کرد.

وی ضمن گرامیداشت هفته کار و مقام کارگر، با اشاره به بخشی از چالش‌های موجود در حوزه معیشت و اشتغال کارگران اظهار کرد: بخشی از مشکلات ناشی از ساختارهای بروکراتیک و نظام تصمیم‌گیری ملی است که اصلاح آن در دستور کار دولت قرار دارد و نیازمند زمان و پیگیری مداوم است.

بیجار همچنین با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه زیرساختی استان افزود: با وجود محدودیت منابع، روند اجرای پروژه‌های عمرانی از جمله توسعه محورهای مواصلاتی ادامه دارد و برخی پروژه‌ها نیز وارد مرحله بهره‌برداری شده‌اند.

وی بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تأمین کالاهای اساسی و کمک به تنظیم بازار را یکی از رویکردهای اجرایی استان دانست و گفت: این ظرفیت‌ها در کنترل نسبی قیمت‌ها و تأمین پایدار کالاها نقش مؤثری داشته‌اند.

استاندار در ادامه اصلاح فرآیندهای مرتبط با توزیع سوخت و مقابله با زمینه‌های رانت را از محورهای مدیریتی مهم استان عنوان کرد و از ادامه این روند خبر داد.

بیجار در پایان با اشاره به ضرورت ارتباط نزدیک‌تر با جامعه کارگری، از تشکیل کمیته مشترک پیگیری مطالبات کارگری با حضور نمایندگان کارگران و دستگاه‌های اجرایی خبر داد و افزود: حل پایدار مسائل کارگری نیازمند هم‌افزایی و مشارکت تشکل‌های صنفی در کنار پیگیری اصلاحات در سطوح استانی و ملی است و دولت این مسیر را با جدیت دنبال می‌کند.

خبرنگار: مینا جهانتیغ

انتهای پیام/

کد مطلب: 1304196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha