بازرسی ۷۰۰ نازل سوخت در جایگاه‌های استان خراسان شمالی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بجنورد، سید مهدی حسینی مدیرکل استاندارد استان، از اجرای طرح نظارت و کنترل بیش از ۷۰۰ نازل سوخت موجود در جایگاه عرضه سوخت مایع و CNG در استان خبر داد.

سید مهدی حسینی در ادامه افزود: در راستای تحقق اهداف سازمان ملی استاندارد ایران، صیانت از حقوق شهروندی و جلوگیری از کم فروشی، در سال ۱۴۰۴ از تعداد ۷۰۰ نازل سوخت مایع و CNG موجود در جایگاه عرضه سوخت در استان، بازرسی به عمل آمده است.

وی اظهار کرد: برای نظارت بر صحت عملکرد نازل‌های سوخت مایع، مطابق قوانین و دستور العمل‌های سازمان ملی استاندارد ایران طی انجام بازدیدهای مشترک با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، از جایگاه‌های سوخت مایع در استان خراسان شمالی بازرسی بعمل آمده و نازل‌های سوخت مورد آزمون قرار گرفتند.

وی در ادامه اظهار داشت: با توجه به اینکه نازل‌های سوخت مایع از تجهیزات اندازه گیری حجم محسوب می شوند، صحت عملکرد آنها تاثیر مستقیمی بر رعایت حقوق شهروندان دارد، از این رو، نظارت دقیق و مستمر بر این تجهیزات به صورت دوره ای در دستور کار قرار دارد و در صورت مشاهده هر گونه مغایرت یا خطا در عملکرد نازل‌ها، اقدامات قانونی از جمله پلمپ تجهیزات معیوب و الزام مالک جایگاه به رفع نقص، انجام می شود.

حسینی در پایان خاطر نشان کرد: در صورتیکه شهروندان مغایرتی در صحت عملکرد نازل جایگاه‌های مشاهده کردند، از طریق سامانه ۱۵۱۷ موضوع را به این اداره کل اطلاع دهند تا کارشناسان استاندارد در راستای دفاع از حقوق مصرف کنندگان موضوع را پیگیری نمایند.

خبرنگار: امیرعلی احمدی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1304343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha