ایمان ملت، ضامن پیروزی در جنگ ترکیبی دشمن است

نماینده ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس کردستان با تأکید بر نقش تعیین‌کننده مردم و معلمان در پیشبرد اهداف انقلاب، گفت: ایستادگی ملت ایران، تمامی توطئه‌های دشمن در جنگ شناختی و رسانه‌ای را خنثی کرده است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کردستان؛ حجت‌الاسلام طه توکلی امشب در جمع مردم انقلابی این شهرستان با گرامیداشت هفته معلم و هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج، اظهار کرد: معلمان، مربیان و مبلغان دینی نقش بی‌بدیلی در هدایت فکری جامعه و تبیین حقایق دارند و استمرار مسیر انقلاب اسلامی مرهون مجاهدت‌های این قشر تأثیرگذار است.

وی با اشاره به جایگاه والای شهید مرتضی مطهری افزود: این شهید بزرگوار به عنوان نماد اندیشه‌ورزی دینی و مبارزه با انحرافات فکری، با تکیه بر مبانی عقلانی و نقلی، مسیر بصیرت‌افزایی را در جامعه هموار کرد و آثار او همچنان چراغ راه نسل‌های آینده است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس کردستان با بیان اینکه انقلاب اسلامی بر پایه ایمان شکل گرفته است، تصریح کرد: ایمان به هدف، ایمان به مسیر، ایمان به وعده‌های الهی و ایمان به پروردگار، چهار رکن اساسی در ماندگاری انقلاب و پیروزی بر دشمنان بوده است.

توکلی با تأکید بر نقش مردم در تحولات انقلاب گفت: اگر پشتوانه مردمی نبود، بسیاری از اهداف و آرمان‌های انقلاب محقق نمی‌شد و امروز نیز این ملت است که در میدان‌های مختلف، از جمله جنگ ترکیبی و رسانه‌ای، نقش‌آفرینی می‌کند.

وی ادامه داد: دشمنان با بهره‌گیری از ابزارهای رسانه‌ای و عملیات روانی در تلاش هستند تا با ایجاد ناامیدی و دلسردی، مقاومت ملت ایران را تضعیف کنند، اما هوشیاری مردم و روشنگری نخبگان و معلمان، این توطئه‌ها را بی‌اثر کرده است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس کردستان با اشاره به اهمیت جهاد تبیین افزود: امروز همه اقشار جامعه به‌ویژه معلمان، اساتید و مبلغان وظیفه دارند با تبیین صحیح واقعیت‌ها و مقابله با شبهات، زمینه تقویت امید و اعتماد در جامعه را فراهم کنند.

توکلی در پایان با قدردانی از نقش مردم در حفظ امنیت و اقتدار کشور خاطرنشان کرد: این ملت با ایستادگی و بصیرت خود توانسته موازنه قدرت را تغییر دهد و مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی را هموار سازد.

خبرنگار: علیرضا عباسی

انتهی پیام/

کد مطلب: 1304514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha