بهره‌برداری از بوستان گل سرخ و زمین ورزشی شهید بنی‌اسدی در بندرعباس

آیین افتتاح بوستان گل سرخ و زمین ورزشی شهید بنی‌اسدی با حضور گسترده مقامات کشوری و لشکری و اهالی محلات بندرعباس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از هرمزگان، در راستای تحقق عدالت در توزیع خدمات شهری و با هدف پاسخگویی به مطالبات دیرین ساکنان مناطق قدیمی شهر، آیین افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های بزرگ محله‌محور در منطقه چهار شهرداری بندرعباس برگزار شد. این مراسم که با استقبال پرشور خانواده‌ها و ساکنان محلات بهشت‌زهرا، گلزار شهدا و پیامبر اعظم (ص) همراه بود، این مراسم با حضور احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، پویافر فرماندار بندرعباس، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری هرمزگان، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از مدیران ارشد استانی و شهری به انجام رسید.

در این مراسم، شهردار بندرعباس با بیان اینکه محلات اصیلی همچون بهشت‌زهرا و گلزار شهدا قلب تپنده شهر هستند، اظهار داشت: مدیریت شهری وظیفه دارد امکانات رفاهی را به قلب محلات ببرد تا توسعه شهری به صورت متوازن اتفاق بیفتد.

وی با اشاره به جزئیات این پروژه افزود که بوستان گل سرخ با طراحی متناسب با نیاز خانواده‌ها و زمین ورزشی شهید بنی‌اسدی با استانداردهای لازم برای فعالیت‌های ورزشی نوجوانان و جوانان احداث شده است. هدف از این اقدامات، ایجاد محیطی ایمن برای تفریحات سالم و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق پرجمعیت شهر است.

بخش ویژه این مراسم به نام‌گذاری زمین ورزشی به نام شهید پاکبان حمید بنی‌اسدی اختصاص داشت. شهردار بندرعباس در این باره تصریح کرد: نام این شهید بزرگوار که از کارکنان خدوم شهرداری بوده است، نمادی از ایثار و تلاش‌های بی‌ادعای نیروهایی است که در خط مقدم خدمات شهری، سلامت و زیبایی شهر را تامین می‌کنند. ما با این نام‌گذاری تلاش کردیم تا یاد و خاطره این قهرمانان خدمت را در ذهن نسل جوان زنده نگه داریم.

وی همچنین در ادامه بر ضرورت فرهنگ‌سازی در حوزه پسماند تاکید کرد و از شهروندان خواست با مشارکت در طرح تفکیک زباله از مبدأ، شهرداری را در ساختن شهری پاک‌تر یاری کنند.

احمد مرادی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی ضمن قدردانی از اقدامات شهرداری، ایجاد فضاهای ورزشی و تفریحی را کلید اصلی ارتقای سلامت روان و جسم در جامعه دانست. همچنین اعضای شورای شهر و مقامات استانداری بر تداوم این پروژه‌ها در سایر محلات کمتر برخوردار تاکید کردند.

خبرنگار: فاطمه بکروی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1308145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha