بانک‌ها شیوه‌های جدید تأمین مالی واحدهای اقتصادی را اجرایی کنند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: بانک‌ها باید شیوه‌های جدید تأمین مالی واحدهای اقتصادی را آموزش و اجرایی کنند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، بهروز خلیلی در آیین تکریم و معارفه مدیر شعب بانک صادرات استان با تاکید بر تسریع پرداخت تسهیلات تکلیفی، اظهار کرد: بانک صادرات استان ۸۲ درصد از سهمیه خود در تسهیلات تبصره ۱۵ را جذب و پرداخت کرده است.

وی با اشاره به تسهیلات مصوب سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به استان به میزان ۱۶/۵هزار میلیارد تومان، افزود: سهم بانک صادرات با توجه به هماهنگی‌های انجام‌گرفته ۱/۴هزار میلیارد تومان است که ۱۶درصد آن تاکنون محقق شده و باید این بانک برای پرداخت باقی‌مانده آن اهتمام کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل تصریح کرد: در خصوص بانک‌ها هم با توجه به محدودیت اختیارات برای پرداخت تسهیلات در داخل استان، لازم است سقف اختیارات بانک‌ها در سطح استان‌ها افزایش یابد.

خلیلی با اشاره به سیاست توسعه متوازن در دولت چهاردهم بیان کرد: تلاش برای تأمین اعتبارات مورد نیاز زیرساخت‌های توسعه استان و اجرای برنامه‌های بهبود فضای کسب‌وکار از جمله تلاش‌های دولت برای توسعه استان‌ها است.

وی تزریق ۲هزار میلیارد تومان اعتبار در یک‌سال اخیر برای تکمیل راه‌آهن اردبیل - میانه را از جمله اقدامات مهم دولت در استان برای توسعه زیرساخت ریلی عنوان کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل افزود: با توجه به اقدامات انجام‌گرفته در استان برای بهبود فضای کسب‌وکار، در این خصوص رتبه استان از ۲۸ به ۷ ارتقا یافته است.

خلیلی گفت: استان اردبیل در تولید ۱۲ محصولات راهبردی رتبه‌های یک تا ۷ را در کشور دارا است ولی در خصوص زیرساخت‌های موجود مشکلاتی داریم که باید بانک‌ها نیز به نوبه خود در جذب منابع ملی و تسریع در تأمین مالی، این مشکلات را کاهش دهند.

انتهای خبر/

کد مطلب: 1311264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha