تمهیدات ویژه برای اعزام زائران خوزستانی به مراسم تشییع فراهم شده است

معاون هماهنگ‌کننده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان همچنین از استقرار نزدیک به ۶۰ موکب متعلق به استان خوزستان در تهران خبر داد و اظهار کرد: بخشی از این مواکب در شهرری و بخش عمده آن‌ها در تهران مستقر شده‌اند و علاوه بر خدمات‌رسانی به زائران، برنامه‌های فرهنگی نیز در این مراکز اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان خوزستان، سرهنگ ساری، معاون هماهنگ‌کننده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان، از تشکیل ۱۱ کمیته تخصصی برای برنامه‌ریزی، هماهنگی و اعزام زائران استان به مراسم تشییع خبر داد و گفت: تاکنون اعزام بیش از ۶۴ هزار نفر از مردم خوزستان برای حضور در این مراسم پیش‌بینی شده و تمامی دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و پشتیبانی استان برای برگزاری هرچه بهتر این مأموریت بزرگ در حال همکاری و هماهنگی هستند.

وی در ابتدای سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام و انقلاب، به‌ویژه امام شهیدان ایران، اظهار کرد: امروز همه ما به پاس مقام و جایگاه والای ایشان گرد هم آمده‌ایم و حضور گسترده مردم در این مراسم، نشان‌دهنده وفاداری ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت است.

سرهنگ ساری با اشاره به تشکیل ۱۱ کمیته تخصصی در ستاد استانی اعزام زائران افزود: این کمیته‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله حمل‌ونقل، اسکان، تغذیه، پشتیبانی، خدمات درمانی، فرهنگی، امنیت، اطلاع‌رسانی و هماهنگی بین دستگاه‌ها فعالیت می‌کنند تا روند اعزام زائران با نظم و برنامه‌ریزی دقیق انجام شود و خدمات مناسبی به شرکت‌کنندگان ارائه شود.

وی با اشاره به تمهیدات اندیشیده‌شده برای اعزام زائران ادامه داد: از مجموع بیش از ۶۴ هزار نفر اعزامی، حدود ۲۰ هزار نفر در قالب کاروان‌های اتوبوسی و با برنامه‌ریزی کمیته‌های تشکیل‌شده در استان راهی مراسم خواهند شد و نزدیک به ۴۴ هزار نفر نیز با خودروهای شخصی در این مراسم حضور خواهند یافت.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان با بیان اینکه هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان انجام شده است، گفت: تلاش شده تا مسیرهای تردد، محل‌های توقف و خدمات مورد نیاز زائران از پیش پیش‌بینی شود تا مردم با آرامش و سهولت بیشتری در این مراسم حضور پیدا کنند.

وی همچنین از همکاری گسترده استانداری خوزستان، شهرداری اهواز، فرمانداری‌ها، دستگاه‌های امدادی، نیروهای انتظامی و سایر نهادهای اجرایی قدردانی کرد و افزود: این همکاری بین‌بخشی نقش مهمی در اجرای مطلوب برنامه‌های اعزام زائران داشته و زمینه ارائه خدمات مناسب به مردم را فراهم کرده است.

سرهنگ ساری با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه اسکان زائران اظهار کرد: ظرفیت‌های لازم برای اسکان زائران در تهران پیش‌بینی شده و شهرداری اهواز نیز در تأمین بخشی از زیرساخت‌ها و امکانات مورد نیاز نقش مؤثری ایفا کرده است. همچنین هماهنگی‌های لازم برای ارائه خدمات رفاهی، بهداشتی و پشتیبانی به زائران در طول سفر انجام شده است.

وی از استقرار نزدیک به ۶۰ موکب متعلق به استان خوزستان در تهران خبر داد و گفت: بخشی از این مواکب در شهرری و بخش عمده آن‌ها در تهران مستقر شده‌اند و علاوه بر پذیرایی و خدمات‌رسانی به زائران، برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و معرفتی نیز در این مراکز برگزار خواهد شد تا فضای معنوی مناسبی برای زائران فراهم شود.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان با اشاره به برگزاری آیین‌های بدرقه زائران در اهواز و سایر شهرستان‌های استان افزود: این مراسم‌ها با مشارکت دستگاه‌های مختلف و استقبال مردم در حال برگزاری است و شهرستان‌های خوزستان نیز متناسب با ظرفیت خود برنامه‌های بدرقه زائران را اجرا کرده‌اند.

وی حضور گسترده مردم استان در این مراسم را نشانه پایبندی آنان به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: این اعزام سازمان‌یافته که احتمال افزایش شمار شرکت‌کنندگان در آن نیز وجود دارد، به منظور تجدید بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای انجام می‌شود.

سرهنگ ساری در پایان تأکید کرد: مردم خوزستان همواره در صحنه‌های مهم انقلاب اسلامی حضوری پرشور داشته‌اند و این بار نیز با اشتیاق در مراسم تشییع شرکت خواهند کرد تا بار دیگر وفاداری و پایبندی خود را به ولایت، آرمان‌های انقلاب اسلامی و راه شهدا به نمایش بگذارند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1311269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha