۱۰۸ درصد بودجه دانشگاه آزاد فارس محقق شد/ رشد ۸ درصدی درآمدها در سایه جذب دانشجو و توسعه فناوری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس از تحقق ۱۰۸ درصدی بودجه سال گذشته خبر داد و رشد ۸ درصدی نسبت به سال پیش‌ازآن را حاصل جذب ۹۳ هزار دانشجو و توسعه فعالیت‌های فناورانه ازجمله تولید سیب‌زمینی مینی‌تیوبر دانست.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در سال‌های اخیر مسیر تازه‌ای را در حوزه جذب دانشجو، توسعه فعالیت‌های فناورانه و افزایش درآمدهای غیرشهریه پیموده است. در ادامه گفت‌وگوی خبرنگار ایسکانیوز با محمدرضا قائدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس را می‌خوانید.

رشد ۱۰۸ درصدی بودجه؛ نتیجه جذب دانشجو و توسعه فناوری

قائدی در واکنش به میزان تحقق بودجه سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: خوشبختانه استان فارس در سال گذشته موفق شد نسبت به سال گذشته خود 8 درصد رشد در تحقق بودجه داشته باشد و نزدیک بر ۱۰۸ درصد بودجه پیش‌بینی‌شده خود را محقق کرد.

او با طرح اینکه علت عمده این موفقیت به جذب دانشجویان جدید بازمی‌گردد، اضافه کرد: آمار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در سال گذشته به بیش از ۹۳ هزار نفر رسید که نقش مؤثری در تحقق درآمدهای پیش‌بینی‌شده ایفا کرد.

رئیس دانشگاه آزاد استان فارس در واکنش به نقش فعالیت‌های فناورانه در این رشد اظهار کرد: هرچند در حوزه فناوری روند خوبی در استان فارس آغاز شده، اما همچنان جای کار و فعالیت بسیار زیاد است و این حوزه می‌تواند سهم بیشتری در درآمدهای دانشگاه داشته باشد.

وی با بیان اینکه واحدها و مراکز دانشگاهی استان فارس فعالیت‌های متنوعی در عرصه فناوری آغاز کرده‌اند، گفت: ازجمله این فعالیت‌ها می‌توان به تولید سیب‌زمینی مینی‌تیوبر اشاره کرد که در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس دنبال می‌شود و امیدواریم اقدامات خوبی را در این زمینه آغاز کنیم.

رشد ۸ درصدی درآمد

قائدی در ادامه با اشاره به مقایسه عملکرد سال گذشته با سال قبل‌تر آن گفت: جمع درآمدی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به جهت فعالیت‌های مختلفی که همکاران ما داشتند، نسبت به سال پیش‌ از آن ۸ درصد افزایش یافته است.

وی با طرح اینکه این رشد نتیجه تلاش جمعی همکاران در واحدها و مراکز استان بوده، اضافه کرد: الحمدلله استان فارس توانست فراتر از پیش‌بینی بودجه، درآمدهای خود را محقق کند و این روند نشان‌دهنده عملکرد مثبت مجموعه دانشگاهی استان است.

او با طرح اینکه بودجه امسال شامل دو بخش اصلی درآمدهای شهریه و درآمدهای غیرشهریه می‌شود، اضافه کرد: تمرکز اصلی ما در استان فارس بر جبران کاهش دانشجویی است که طی سال‌های مختلف در استان رخ داده بود.

قائدی در واکنش به عملکرد حوزه جذب دانشجو اظهار کرد: خوشبختانه در این حوزه عملکرد خوبی داشته‌ایم و امسال تحقق وعده‌ها بیشتر بر روی درآمدهای غیرشهریه متمرکز خواهد بود که به امید خدا این بخش را پررنگ‌تر خواهیم کرد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1312140

برچسب‌ها

وب گردی

وب گردی

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha