اسپانیا با شکست آرژانتین قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ شد

شاگردان لوئیس دلافوئنته با غلبه بر آرژانتین، به عنوان قهرمانی در بیست‌وسومین دوره جام جهانی رسیدند.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ تیم‌های ملی فوتبال اسپانیا و آرژانتین از ساعت ۲۲:۳۰ امشب (به وقت تهران) در فینال رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ و در ورزشگاه مت‌لایف نیوجرسی به مصاف هم رفتند تا تکلیف قهرمان بیست‌وسومین دوره این رقابت‌ها مشخص شود. جدال دو تیمی که تا مسیر رسیدن به فینال متحمل هیچ شکستی نشده‌ بودند، در نهایت با برتری یک بر صفر اسپانیا خاتمه یافت تا این تیم برای دومین بار قهرمان جام جهانی شود.

تنها گل این بازی را فران تورس در دقیقه ۱۰۶ وارد دروازه آرژانتین کرد.

اولین موقعیت جدی بازی را اسپانیا روی دروازه آرژانتین خلق کرد که شوت لامین یامال در دقیقه ۵ بازی را امیلیانو مارتینس دروازه‌بان آلبی‌سلسته مهار کرد.

یک دقیقه بعد آرژانتین روی ضدحمله‌ای سریع لیونل مسی را صاحب موقعیت کرد که اونای سیمون با خروج به موقعش در خارج از محوطه جریمه، برنده هشت توپ طلا را از ادامه حرکت بازداشت.

بازی در ادامه رفت و برگشت‌هایی روی دروازه دو تیم داشت، اما موقعیت خیلی خطرناکی خلق نشد تا اینکه میکل اویارسابال در دقیقه ۳۸ با شوتی که زد امیلیانو مارتینس را مجبور به نشان دادن واکنش کرد.

در مقطع پایانی نیمه اول هم اسپانیا بیشتر بازی را در کنترل داشت و در دقیقه ۴۳ کوکوریا شوتی را روانه دروازه حریف کرد که با فاصله کمی از کناره دروازه آلبی‌سلسته به بیرون رفت.

در دقیقه ۴۴ لیساندرو مارتینس که سه دقیقه قبلش کارت زرد گرفته بود، به دلیل مصدومیت جای خود را به نیکلاس اوتامندی داد.

در دقیقه ۱+۴۵ خولیان آلوارس روی غافلگیری خط دفاعی اسپانیا می‌رفت که صاحب موقعیت گلزنی شود که اونای سیمون با خروجی به موقع او را در این کار ناکام گذاشت و در نهایت بازی در نیمه اول با تساوی بدون گل خاتمه یافت.

در همان شروع نیمه دوم و در دقیقه ۴۶ الکس بائنا شوتی به سمت دروازه آرژانتینی‌ها زد که دیبو مارتینس آن را درازکش مهار کرد.

در ادامه، در دقایق ۵۵ و ۵۶ اسپانیا که کنترل بازی را در اختیار گرفته بود، خطراتی روی دروازه حریف توسط اویارسابال و کوکوریا خلق کرد که به ترتیب با دفاع به موقع اوتامندی و مونتیل به نتیجه لازم نرسید.

در دقیقه ۶۴ دنی اولمو شوتی از پشت محوطه جریمه زد که جلوی دیبو مارتینس به زمین برخورد کرد و همین باعث شد تا دفع ناقص توپ توسط دروازه‌بان آرژانتین تبدیل به کرنری به سود اسپانیا شود که آن هم نتیجه‌ای برای آنها نداشت.

در ادامه اسپانیا به فشار خود ادامه داد و در دقیقه ۶۷ بازی، لامین یامال در سمت راست با حرکت انفرادی زیبا از سد دو بازیکن آلبی‌سلسته گذشته و توپ را به داخل محوطه جریمه حریف ارسال کرد که فران تورس با ضربه‌ای سر تلاش کرد تا قفل دروازه‌ آرژانتین را باز کند، اما این دبیو مارتینس بود که یکبار دیگر ناجی تیمش شد و توپ را مهار کرد.

در دقیقه ۷۷ لاروخا صاحب موقعیتی شد و پدری هافبک اسپانیا در حالتی نامتعادل شوتی زد که امیلیانو مارتینس آن را مهار کرد.

اسپانیا که کنترل بازی را کاملاً در اختیار داشت، در دقیقه ۸۱ روی ارسال توپی از سمت راست صاحب موقعیتی شد که ضربه سر امریک لاپورت را دروازه‌بان آلبی‌سلسته مهار کرد تا همچنان ستاره بی‌چون و چرای مدافع عنوان قهرمانی در این دیدار باشد.

در دقیقه ۸۷ بازی، فران تورس با فراری زیبا خود را در موقعیت گلزنی قرار داد، اما توپ روی پایش خوب نننشست و از کنار دروازه آرژانتین به بیرون رفت.

در ادامه اسپانیا موقعیت‌های روی دروازه آرژانتین خلق کرد که شوت‌های رودری و نیکو ویلیامز را دیبو مارتینس مهار کرد.

در وقت‌های تلف شده و در دقیقه ۳+۹۰ انزو فرناندس به خاطر خطایی که روی کوبارسی انجام داد، کارت زرد دوم را گرفت و از زمین بازی اخراج شد تا آرژانتین ۱۰ نفره شود.

یامال در آخرین دقیقه وقت‌های تلف شده نیمه دوم از روی یک ضربه ایستگاهی شوتی به سمت دروازه حریف زد که این بار هم دیبو ناجی آرژانتینی‌ها شد و توپ را به بیرون فرستاد.

بازی در نهایت با تساوی بدون گل پایان یافت و تا به مانند فینال جام جهانی ۲۰۲۲ به وقت‌های اضافه برود.

در وقت‌ اول اضافه، اسپانیا از برتری نفری خود استفاده کرد و به فشار خود به حریف ادامه داد. شاگردان لوئیس دلافوئنته در همان شروع صاحب موقعیتی شدند که دیبو مارتینس با مهار زیای توپ، نیکو ویلیامز را در گلزنی ناکام گذاشت.

در دقیقه ۹۷ اسپانیا توسط نیکو ویلیامز به گل رسید، اما این گل به خاطر خطای مرینو روی اوتامندی، مردود اعلام شد.

میکل مرینو در دقیقه ۱۰۲ روی یک ضربه سر نزدیک بود گل اول بازی را به ثمر برساند، اما ضربه او در نهایت از کنار دروازه آلبی‌سلسته بیرون رفت.

تلاش‌های دو تیم در ادامه راهی به جایی نبرد تا بازی به وقت اضافه دوم برود.

اسپانیا سرانجام مزد بازی بهتر خود را در دقیقه ۱۰۶ گرفت. توپ ارسالی پدرو پورو را نیکو ویلیامز با ضربه سر در اختیار فران تورس گذاشت که او هم با شوتی سرکش سرانجام قفل دروازه آرژانتین و دیبو مارتینس را باز کند.

در دقیقه ۱۱۳ فران تورس روی فراری در عمق، دروازه آرژانتین را برای دومین بار گشود، اما داور گل را به دلیل آفساید بودن مهاجم اسپانیا مردود اعلام کرد.

در دقیقه ۱۲۰کوبارسی با دفع توپی به موقع مانع از گلزنی تاگلیافیکو برای آرژانتین شد.

جولیانو سیمئونه در ادامه توپی که در محوطه جریمه اسپانیا جلوی پایش افتاده بود را به بیرون زد تا آرژانتین نتواند به گل تساوی برسد.

در نهایت سوت پایان بازی به صدا در آمد و اسپانیا با برتری یک بر صفر پادشاه جدید جهان لقب گرفت.

البته پس از سوت داور اسلوونیایی، لئاندرو پاردس پس از درگیری با بازیکنان اسپانیا، کارت قرمز گرفت.

اسپانیا که پیش از این تنها یکبار، آن‌هم در جام جهانی ۲۰۱۰، فاتح این رقابت‌ها شده بود، پس از ۱۶ سال موفق شد دومین قهرمانی خود در این تورنمنت معتبر را به ثبت برساند.

این به احتمال بسیار زیاد آخرین حضور لیونل مسی ۳۹ ساله در رقابت‌های جام جهانی بود و ششمین حضور برنده هشت توپ طلا در این تورنمت پایان خوشی برای او و هم‌تیمی‌هایش نداشت.

قضاوت این دیدار برعهده اسلاوکو وینچیچ از اسلوونی بود و علاوه بر اخراج کردن انزو فرناندس، به لیساندرو مارتینس، لئاندرو پاردس و کریستین رومرو از آرژانتین نیز کارت زرد نشان داد.

پیش از آغاز این بازی، آندرس اینیستا جام قهرمانی این رقابت‌ها را لحظاتی بالای سر برد تا هواداران حاضر در ورزشگاه آن را ببینند. همچنین چهره‌های سرشناسی همچون ژاوی، سرخیو راموس، کارلس پویول و زین‌الدین زیدان در ورزشگاه حضور دارند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حدود ۱۵ دقیقه مانده به آغاز بازی با هلی‌کوپتر به محل برگزاری این دیدار رسید و در جایگاه ویژه ورزشگاه کنار جانی اینفانتینو رئیس فیفا این بازی را در حالی تماشا کرد که توسط شیشه ضد گلوله محافظت می‌شد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1312520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha