از قلم خبرنگار تا دست کارگر/ هم‌افزایی برای ساخت تمدن نوین اسلامی

حجت‌الاسلام هاشمی در سخنان نماز جمعه ماکو، چهار رکن اصلی جهاد، آگاهی، استقلال و وحدت را ابزارهای پیروزی در جنگ تحمیلی سوم دانست و نقش هر یک از گروه‌های اجتماعی را در مسیر اقتدار تمدنی ترسیم کرد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از ماکو حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد هاشمی، امام جمعه ماکو، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به فرارسیدن ایام تقویمی مرتبط با جهاد دانشگاهی، رسانه و صنعت، این مناسبت‌ها را نمادهای عینیِ حرکت جامعه به سمت خودکفایی و تمدن‌سازی دانست.

امام جمعه ماکو در تبیین ابعاد جنگ ترکیبی که امروز کشور درگیر آن است، از آن به‌عنوان جنگ تحمیلی سوم یاد کرد و افزود: دشمن در این نبرد، جبهه‌های متفاوتی از اقتصاد و فرهنگ تا ایمان و باورهای عمومی را هدف قرار داده است. در چنین شرایطی، پیروزی تنها از طریق هم‌افزایی و پیوند میان ارکان جامعه محقق می‌شود.

وی در بخشی از سخنان خود، قلم خبرنگار را هم‌تراز با مجاهدت‌های سنگرنشینان اقتصاد دانست و تصریح کرد: خبرنگار متعهد با روایت صادقانه و تبیین واقعیت‌ها، آگاهی عمومی را به سلاحی برای مقابله با دروغ‌پراکنی‌های دشمن تبدیل می‌کند؛ همان‌طور که صنعتگر و کارگر ما با دست‌های خستگی‌ناپذیر خود، چرخ‌های تولید را به حرکت درآورده و استقلال ملی را از شعار به میدان عمل می‌آورند.

حجت‌الاسلام هاشمی با تأکید بر اینکه جهاد دیگر محدود به جبهه‌های نظامی نیست، خاطرنشان کرد: امروز هر کسی که در مسیر توسعه علمی، تولید باکیفیت و شفاف‌سازی رسانه‌ای گام برمی‌دارد، در حال جهاد در مسیر تمدن نوین اسلامی است. اگر دانشگاه علم تولید کند، رسانه آن را به درستی تبیین نماید و صنعتگر آن را به محصول و ثروت ملی تبدیل کند، حلقه‌های زنجیره‌ی اقتدار ایران اسلامی تکمیل خواهد شد.

امام جمعه ماکو در پایان با اشاره به مفهوم مقاومت اسلامی، وحدت کلمه را شرط اصلی موفقیت در این نقشه راه دانست. وی تأکید کرد که در نگاه تمدنی اسلام، میان کارِ یک کارگر در کارخانه با قلم یک خبرنگار در تحریریه، تفاوتی در ارزش‌گذاری الهی وجود ندارد، چرا که هر دو در حالِ خنثی‌سازی نقشه‌های دشمن و استحکام‌بخشی به زیرساخت‌های اقتدار کشور هستند.

خبرنگار: ثمین معصومی

انتهای پیام./

کد مطلب: 1314244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha