افتتاح «زون سه» طرح بزرگ آبرسانی شهر خلخال و تامین آب شرب پایدار مناطق مرتفع و حاشیه‌نشین

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل با اشاره به افتتاح «زون سه» طرح بزرگ آبرسانی شهر خلخال، گفت: با بهره‌برداری از این بخش که شامل دو مخزن یک هزار مترمکعبی و ایستگاه پمپاژ و خط انتقال بطول ۳ کیلومتر است، آب شرب پایدار مناطق مرتفع و حاشیه‌نشین شهر از جمله اسلام‌آباد تأمین شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، همزمان باهفته دولت در مراسمی با حضور نماینده مردم شهرستان‌های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی از زون ۳ طرح آبرسانی خلخال بهره برداری شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل در این مراسم گفت: وزارت نیرو تاکنون بالغ بر ۲هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح آبرسانی به شهر خلخال هزینه کرده است.

بهروز محمدی با اشاره به افتتاح «زون سه» طرح بزرگ آبرسانی شهر خلخال، گفت: با بهره‌برداری از این بخش که شامل دو مخزن یک هزار مترمکعبی و ایستگاه پمپاژ و خط انتقال بطول ۳ کیلومتر است، آب شرب پایدار مناطق مرتفع و حاشیه‌نشین شهر از جمله اسلام‌آباد تأمین شد.

وی افزود: برای اجرای کل پروژه آبرسانی شهر خلخال از سد بفراجرد شامل خط انتقال و تصفیه‌خانه که به روش BOT احداث شده، تاکنون ۲۵ هزار میلیارد ریال هزینه شده که ۹۲۰ میلیارد ریال آن مربوط به تکمیل «زون سه» است که امروز تقدیم مردم شد.

محمدی تصریح کرد: برای تکمیل طرح آبرسانی به شهر خلخال بیش از ۱۱.۵ کیلومتر خط انتقال از سد بفراجرد به تصفیه خانه و دو مخزن ۵هزار و ۲ هزار مترمکعبی احداث شده است.

وی در ادامه با قدردانی از حمایت استاندار اردبیل و پیگیری‌های نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بدون شک در سایه همدلی بین مسئولین استانی گام‌های بزرگی در بخش آب استان برداشته شده و زمینه رشد و توسعه استان فراهم خواهد شد.

خبرنگار: هاجر گل محمدی

انتهای خبر/

کد مطلب: 1316568

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha