پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد

رئیس‌جمهور روسیه با اعلام آمادگی روسیه برای احیای روابط «در قالب کامل» با آمریکا تأکید کرد تحقق این امر تنها به مسکو بستگی ندارد و طرف آمریکایی نیز باید برای آن اقدام کند.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛ «ولادیمیر پوتین» در مجموعه‌ای از اظهارات درباره روابط با آمریکا، طرح‌های توسعه‌ای و مسائل زیست‌محیطی روسیه گفت: «ما طرفدار احیای روابط در قالب کامل با ایالات متحده هستیم.»

او افزود: «این موضوع تنها به ما بستگی ندارد؛ به طرف آمریکایی نیز بستگی دارد.»

پوتین همچنین با اشاره به حملات علیه اهداف غیرنظامی اظهار کرد: «حمله به کشتی‌ها و هواپیماهای غیرنظامی تروریسم دولتی است و سکوت غرب در برابر آن، غرب را به شریک جرم تبدیل می‌کند.»

همکاری روسیه و چین در زمینه پهپادهای غیرنظامی

پوتین در بخش دیگری از سخنانش از آغاز یک پروژه مشترک میان روسیه، سامانه «گلوناس» و شرکای چینی برای توسعه تحویل کالا با استفاده از پهپادهای غیرنظامی خبر داد.

او همچنین با اشاره به نتایج دوره پیشین «مجمع اقتصادی شرق» گفت در سال گذشته حدود ۳۰۰ توافق به ارزش مجموع ۶۹ میلیارد دلار به امضا رسیده است.

پوتین در ادامه با اشاره به زمزمه‌هایی درباره احتمال بسیج عمومی سربازان در روسیه گفت: «هیچ سناریویی وجود ندارد که نیازمند بسیج عمومی باشد. این یک حمله اطلاعاتی از سوی دشمن در آستانه انتخابات دومای دولتی است.»

او افزود: «ارتش روسیه هیچ مشکلی از نظر نیروی انسانی ندارد، در حالی که شمار نیروهای ارتش اوکراین هر ماه بین ۸ هزار تا ۱۲ هزار نفر کاهش می‌یابد.»

انتهای پیام/

کد مطلب: 1317024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha