نکونام: حریف را خوب می‌شناسیم؛ خیالمان از دروازه راحت است

سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: برای تیم ما مهم است که مسابقات را به بهترین شکل آغاز کنیم و فردا با تمرکز کامل و اتکا به کیفیت بازیکنان، عملکرد خوبی داشته باشیم.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، جواد نکونام در نشست خبری پیش از دیدار تراکتور برابر شباب الاهلی امارات، اظهار داشت: به هر حال نحوه شروع این مسابقات برای ما اهمیت دارد. اینکه فردا امتیاز بگیریم و بهترین عملکرد را داشته باشیم، برای تیم ما مهم است. فردا نیاز داریم با اتکا به کیفیت بازیکنان و تمرکز کامل وارد مسابقه شده و بازی خوبی انجام دهیم.

سرمربی تراکتور ادامه داد: شناخت کافی از تیم حریف داریم و امیدوارم فردا روز خوبی برای ما باشد و موفق باشیم.

وی در خصوص تأثیر نبود علیرضا بیرانوند، توضیح داد: از ابتدای لیگ بازیکنان متعددی را از دست دادیم و تمام بازیکنان در اختیارمان نبودند که همگی تأثیرگذار بودند. تیم شرایط را قبول کرده است. با هم بودن می‌تواند کار تیمی را پیش ببرد و سعی کردیم کمبودهایمان را با تلاش بیشتر جبران کنیم. قطعاً نبود بیرانوند برای تیم و خط دفاعی مهم است.

سرمربی تراکتور خاطرنشان کرد: پارسا جعفری را در اختیار داریم. به او اطمینان کامل داریم و آماده است. قطعاً فردا بهترین عملکرد را خواهد داشت.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1318111

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha