احکام اعضای ۳۳ کمیته دستگاهی نظریه‌پردازی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، اعضای کمیته‌های دستگاهی نظریه‌پردازی ۳۱ استان و دو واحد مستقل این دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، سیدمحمود هاشمی نایب رئیس کمیته فرادستگاهی نظریه‌پردازی دانشگاه آزاد اسلامی و معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه برای ۲۳۱ نفر از صاحبنظران، اندیشمندان و اعضای هیئت علمی گروه‌های علمی علوم انسانی و هنر به منظور عضویت در ۳۳ کمیته دستگاهی نظریه‌پردازی استانی و واحدهای مستقل دانشگاه آزاد اسلامی احکام جداگانه صادر کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی به‌تازگی موفق به اخذ ۳۳ مجوز کمیته دستگاهی نظریه‌پردازی برای ۳۱ استان و دو واحد مستقل این دانشگاه شده است و اکنون حکم اعضای کمیته‌های استانی برای آنان صادر شد.

در این راستا ۳۰۰ استاد هیئت علمی در واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تشکیل کمیته‌های استانی کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد، مناظره و ترویجی شناسایی شده بودند که از این تعداد ۲۳۱ نفر در کمیته‌های دستگاهی نظریه‌پردازی عضویت یافتند و به هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی فرهنگستان علوم معرفی شدند.

کمیته‌های دستگاهی نظریه‌پردازی دانشگاه آزاد اسلامی در هر استان‌ ۷ عضو دارد که رئیس دانشگاه استان ریاست کمیته را بر عهده دارد و معاون پژوهشی استان، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در استان و ۴ نفر از صاحب‌نظران، اندیشمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه، اعضای این کمیته را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1318895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha