نخستین سامانه بارشی سال زراعی از جمعه وارد خوزستان می‌شود

مدیرکل هواشناسی خوزستان از ورود نخستین سامانه بارشی سال زراعی از روز جمعه خبر داد و گفت این سامانه تا اوایل وقت دوشنبه، بخش‌هایی از استان را با رگبار، رعدوبرق، وزش باد و احتمال تگرگ تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان خوزستان، نخستین سامانه بارشی سال زراعی از روز جمعه وارد استان می‌شود و تا اوایل وقت دوشنبه در بخش‌هایی از خوزستان فعال خواهد بود.

بر اساس اعلام اداره‌کل هواشناسی خوزستان، رگبار و رعدوبرق، وزش باد متوسط تا گاهی تندباد لحظه‌ای، احتمال ریزش تگرگ و وقوع مه از پیامدهای این سامانه است. مناطق شمال‌غربی، شمالی، شمال‌شرقی و بخش‌هایی از مرکز استان بیشترین تأثیر را از فعالیت آن خواهند پذیرفت.

محمد سبزه‌زاری، مدیرکل هواشناسی خوزستان، با اشاره به وضعیت جوی روزهای آینده اظهار کرد: جریانات مرطوب جنوبی تا اواسط امروز و از اواخر روز پنجشنبه تا اوایل هفته آینده ادامه خواهد داشت.

به گفته وی، این شرایط افزایش رطوبت و شرجی را در سواحل، مناطق جنوبی، جنوب‌شرقی و مرکزی استان به دنبال دارد و مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی نیز در این مناطق پیش‌بینی می‌شود.

سبزه‌زاری همچنین از کاهش دمای هوا خبر داد و گفت دمای بیشینه در سطح استان تا روز چهارشنبه بین چهار تا ۶ درجه کاهش خواهد یافت.

در هفته جاری، جریانات جنوبی و افزایش شرجی پدیده غالب جوی خوزستان بوده است. بر اساس گزارش هواشناسی، بیشترین میزان رطوبت روز دوشنبه در ماهشهر به ۹۶ درصد رسید.

با ورود سامانه بارشی جدید، شرایط جوی در نیمه شمالی و بخش‌هایی از مرکز استان ناپایدارتر خواهد شد و احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در کنار وزش باد وجود دارد. احتمال تگرگ نیز از دیگر مخاطرات پیش‌بینی‌شده برای برخی مناطق است.

در مناطق ساحلی و جنوبی، افزایش رطوبت همچنان پدیده غالب خواهد بود و مه صبحگاهی و شامگاهی می‌تواند در برخی ساعات موجب کاهش دید شود.

پیش‌بینی هواشناسی نشان می‌دهد شدت و نوع پدیده‌ها در نقاط مختلف استان یکسان نیست و شهروندان مناطق شمالی، شمال‌شرقی و شمال‌غربی باید در ساعات فعالیت سامانه، به‌ویژه هنگام وقوع رعدوبرق و تندباد لحظه‌ای، شرایط جوی را در نظر داشته باشند.

این سامانه نخستین موج بارشی سال زراعی در خوزستان است که از جمعه فعالیت خود را آغاز می‌کند و تا اوایل دوشنبه ادامه خواهد داشت؛ همزمان کاهش دما و تداوم رطوبت در بخش‌هایی از استان، الگوی جوی روزهای آینده را شکل می‌دهد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1319887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha