بیش از ۶۶ هزار استاد دانشگاه‌های کشور بسیجی هستند

رئیس بسیج اساتید کشور با تشریح ظرفیت این مجموعه در حوزه حکمرانی، توانمندسازی استادان و تبیین مسائل کشور، از فعالیت شبکه ۱۸۰۰ نفری استادان جهادگر تبیین خبر داد و بر نقش ملی دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت مدیران تراز و توانمندسازی استادان تاکید کرد.

میرسامان پیشوایی رئیس بسیج اساتید کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز با تشریح ظرفیت نیروی انسانی بسیج اساتید کشور اظهار کرد: در حال حاضر، ۳۷ هزار نفر از اعضای هیئت علمی کشور عضو بسیج اساتید هستند. این آمار نشان می‌دهد نزدیک به ۴۰ درصد و حتی بیش از آن از استادان کشور در این مجموعه عضویت دارند. همچنین حدود ۳۰ هزار نفر از مدرسان نیز عضو بسیج اساتید هستند. به این ترتیب، مجموع اعضای هیئت علمی و مدرسان عضو بسیج اساتید به حدود ۶۶ تا ۶۷ هزار نفر می‌رسد.

شبکه ۱۸۰۰ نفری استادان جهادگر تبیین در کشور فعال است

پیشوایی با اشاره به فعالیت استادان در حوزه جهاد تبیین گفت: در کنار این ظرفیت گسترده، شبکه‌ای حدود ۱۸۰۰ نفری از استادان جهادگر تبیین در کشور فعالیت می‌کنند. این استادان در عرصه‌های مختلف، از جمله رسانه‌ها، میدان‌ها و مساجد حضور می‌یابند و نقش تبیین‌گری را بر عهده دارند.

رئیس بسیج اساتید کشور با قدردانی از استادان فعال در این عرصه اظهار کرد: از همه استادان عزیزی که در این شب‌ها و روزها در سراسر کشور در این زمینه ایفای نقش می‌کنند، تشکر می‌کنم. این عزیزان انصافا نقش موثری در هدایت افکار عمومی بر عهده دارند و تلاش‌های آنان در تبیین مسائل و آگاهی‌بخشی به جامعه قابل توجه است.

دولت‌سازی به برنامه و مدیران تراز نیاز دارد

پیشوایی در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات بسیج اساتید در حوزه دولت‌سازی و نقش دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه گفت: برای اینکه بتوانیم دولتی کارآمد داشته باشیم، منظورم از دولت صرفا قوه مجریه نیست، بلکه کل حاکمیت و نظام حکمرانی را در نظر دارم. تحقق یک نظام حکمرانی کارآمد، دست‌کم به دو عنصر اساسی نیاز دارد.

وی با تشریح این دو عنصر افزود: عنصر نخست، برخورداری از برنامه‌ای برای حل مسائل کشور است. عنصر دوم نیز وجود کادر و مدیران تراز است که توانایی اجرای این برنامه‌ها را داشته باشند. این دو موضوع برای ما بسیار کلیدی و تعیین‌کننده هستند.

رئیس بسیج اساتید کشور با اشاره به اقدامات این مجموعه در دو حوزه برنامه‌ریزی و تربیت نیروی انسانی اظهار کرد: بر همین اساس، در جلسات و برنامه‌های خود روی هر دو موضوع کار می‌کنیم. از یک سو، شبکه‌ای از اندیشکده‌ها در کشور داریم که برای حل مسائل و ارائه برنامه فعالیت می‌کنند و از سوی دیگر، روی استادان مستعد سرمایه‌گذاری می‌کنیم تا با توانمندسازی آنان، زمینه تبدیل شدنشان به کادر مدیریتی و مدیران تراز کشور فراهم شود.

دانشگاه آزاد اسلامی باید به محور ملی توانمندسازی استادان تبدیل شود

پیشوایی درباره نقش دانشگاه آزاد اسلامی در اجرای برنامه‌های بسیج اساتید گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل گستردگی و برخورداری از توانمندی‌های فراوان، ظرفیت قابل توجهی دارد. به همین دلیل، علاوه بر نقشی که در داخل این مجموعه برای آن تعریف کرده‌ایم، یک نقش ملی نیز برای دانشگاه آزاد اسلامی در نظر گرفته‌ایم.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در توانمندسازی استادان اضافه کرد: از دانشگاه آزاد اسلامی خواسته‌ایم که در عرصه توانمندسازی استادان، به‌عنوان یکی از محورهای اصلی در کشور عمل کند. ما نیز در ستاد بسیج اساتید از این دانشگاه حمایت می‌کنیم تا بتواند این نقش ملی را به‌خوبی ایفا کند.

رئیس بسیج اساتید کشور در تشریح هدف این همکاری اظهار کرد: هدف ما این است که دانشگاه آزاد اسلامی به محوری برای توانمندسازی در عرصه حکمرانی تبدیل شود و بتواند با استفاده از ظرفیت‌های گسترده خود، در تربیت و آماده‌سازی نیروهای توانمند برای اداره کشور نقش موثری ایفا کند.

پیگیری موارد مربوط به مواضع حاشیه‌ساز برخی مدرسان در تعامل با وزارت علوم

پیشوایی در پاسخ به پرسشی درباره انتقاد برخی دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف مبنی بر ترویج دیدگاه‌های ضدایرانی و ضداسلامی از سوی بعضی استادان و مدرسان، گفت: ما به‌صورت مستمر با مسئولان وزارت علوم و روسای دانشگاه‌ها در ارتباط هستیم. معمولا نیز همکاری خوبی در این زمینه شکل می‌گیرد و پیگیری‌ها به نتیجه می‌رسد.

وی با اشاره به پیگیری موارد مطرح‌شده افزود: در برخی موارد، تذکرهای لازم را ارائه می‌کنیم و موضوعات را از مسیرهای مربوط پیگیری می‌کنیم. برای نمونه، اخیرا مواردی در یکی از دانشگاه‌ها مطرح شد که با اقدام وزارت علوم برطرف شد.

رئیس بسیج اساتید کشور با اشاره به برخی موضع‌گیری‌های مدرسان اظهار کرد: در میان موارد مطرح‌شده، افرادی حضور داشتند که مدرس بودند و نکاتی را مطرح کرده یا موضع‌گیری‌های نامناسبی انجام داده بودند. پس از صدور دستور مربوط، بلافاصله با این موارد برخورد شد و موضوع مورد پیگیری قرار گرفت.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1322054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha