رزمایش «جانفدا» نماد آمادگی و انسجام یک ملت در مواجهه با بحران است

فرماندار شهرستان ماکو با تأکید بر اهمیت برگزاری رزمایش «جانفدا» گفت: این رزمایش تنها نمایش رزم نظامی نیست، بلکه نشان‌دهنده آمادگی، اعتماد مردم به نظام و عزم یک ملت برای ایستادگی و مقابله با شرایط و بحران‌هاست.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از ماکو، شهلا تاجفر، فرماندار شهرستان ماکو در جلسه شورای اداری شهرستان با اشاره به برگزاری رزمایش «جانفدا» اظهار کرد: برگزاری این رزمایش باید به‌عنوان نمادی از آمادگی یک ملت در مواجهه با بحران‌ها مورد توجه قرار گیرد و نشان دهیم که آمادگی ما تنها به تجهیزات نظامی محدود نمی‌شود.

وی افزود: حضور گسترده مردم در این رزمایش، پیام اعتماد به نظام، همبستگی و آمادگی ملی را به همراه دارد و نشان می‌دهد کشور همواره برای مواجهه با شرایط مختلف آماده است.

تاجفر با تأکید بر حضور خانواده‌ها و اقشار مختلف مردم در رزمایش «جانفدا» گفت: مردم، سرمایه اصلی نظام و همان مردمی هستند که در مقاطع مختلف از انقلاب و کشور حمایت کرده‌اند؛ بنابراین انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی نیز همکاری و همراهی لازم را برای برگزاری باشکوه این برنامه داشته باشند.

فرماندار ماکو در ادامه با اشاره به مصوبات شورای مدیران استان، تسهیل ازدواج جوانان و تقویت نسل جوان را از موضوعات مهم عنوان کرد و گفت: در شهرستان مرزی ماکو باید بیش از گذشته به ظرفیت جوانان توجه شود و دستگاه‌های اجرایی در این زمینه نقش خود را به‌درستی ایفا کنند.

وی همچنین بر تسهیل ارتباط با سرمایه‌گذاران و حمایت از سرمایه‌گذاری تأکید کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی باید حمایت از سرمایه‌گذاران و تسهیل امور آنان را در اولویت کاری خود قرار دهند و در صورت نیاز، موضوعات را از طریق ادارات کل و مرکز پیگیری کنند.

تاجفر با اشاره به اهمیت احیای هویت تاریخی و فرهنگی ماکو اظهار کرد: ماکو از پیشینه و تاریخ دیرینه‌ای برخوردار است و موضوع حفظ و احیای هویت تاریخی این شهرستان باید با جدیت دنبال شود.

وی همچنین با قدردانی از اقدامات شهرداری‌ها در حوزه مبلمان شهری، بر توجه بیشتر به نیازهای روشن‌دلان، عابران پیاده و دوچرخه‌سواران در طراحی و اجرای طرح‌های شهری تأکید کرد.

فرماندار ماکو با اشاره به شرایط اقتصادی حاکم در منطقه آزاد ماکو، بر ضرورت تکریم ارباب‌رجوع، ارائه راهنمایی مناسب و تسهیل امور مردم توسط دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، مدرسه‌سازی و استفاده از ظرفیت خیرین را از اولویت‌های شهرستان دانست و گفت: احیا مجمع خیرین مدرسه‌ساز می‌تواند زمینه مشارکت بیشتر خیرین در توسعه فضاهای آموزشی را فراهم کند.

تاجفر همچنین از دستگاه‌های خدمات‌رسان خواست در واگذاری انشعابات به مدارس خیرساز نهایت همکاری را داشته باشند و روند اجرای این طرح‌ها را تسهیل کنند.

تاجفر همچنین بر ضرورت پیش‌بینی تجهیزات و سوخت جایگزین برای مراکز حیاتی شهرستان تأکید کرد و گفت: نانوایی‌ها، ادارات، بیمارستان‌ها و سایر مراکز خدمات‌رسان باید برای تداوم فعالیت در شرایط بحران، نسبت به تهیه ژنراتور برق و پیش‌بینی سوخت جایگزین اقدام کنند.

وی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف انرژی افزود: بهینه‌سازی و مدیریت مصرف انرژی باید به‌صورت جدی در دستور کار دستگاه‌های اجرایی و مراکز خدمات‌رسان قرار گیرد تا ضمن جلوگیری از هدررفت انرژی، استمرار ارائه خدمات به مردم در شرایط مختلف تضمین شود.

وی در پایان بر جذب اعتبارات، پیگیری امور از دستگاه‌های استانی و ملی و رفع موانع اجرایی تأکید کرد و خواستار تلاش مدیران شهرستان برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود در راستای توسعه و حل مسائل شهرستان شد.

خبرنگار:ثمین معصومی

انتهای پیام./

کد مطلب: 1322055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha