به گزارش ایسکانیوز به نقل از واحد آزادشهر، دکتر سیده زهرا سیدالنگی، دانشیار و عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر گفت : این مقاله با عنوان " تهیه فرمولاسیون های مختلف نانولیپوزوم های عصاره متانولی نعنا در فسفولیپوهای سویا" موفق به پذیرش در هفتمین کنفرانس بین المللی نانو تکنولوژی تفلیس گرجستان و عضویت در کمیته علمی و عضو پنل این کنفرانس شد.
دکتر سید النگی تصریح کرد: در این مقاله فرمولاسیون های مختلف نانو لیپوزومی حاوی عصاره متانولی نعناع مورد بررسی قرار گرفت و پایدارترین فرمولاسیون با استفاده از آزمایشات مختلف شناسایی شد و درپی آن ساختارهای چند لایه نانولیپوزوم حاوی عصاره نعناع تهیه و با دستگاهDLS سایر ذرات اندازه گیری و نانوسایز بودن آنها اثبات شد و بار سطحی و با نشان دادن توزیع اندازه ذرات، ساختار تهیه شده نانولبپوزوم های چند لایه پایدار هستند.