طرز تهیه موس زعفران و عسل

موس عسل و زعفران به عنوان یک دسر خوش طعم با طبیعت گرم به شمار می آید که می تواند زینت بخش سفره های مهمانی شما عزیزان باشد.

به گزارش گروه اجتماعی یکتا پرس، برای تهیه این موس به مواد زیر نیاز داریم:

مواد لازم

عسل: دو قاشق سوپخوری

پودر زعفران: نصف قاشق چایخوری

آب جوش: یک قاشق سوپخوری

سفیده تخم‌مرغ: دو عدد

خامه فرم گرفته: یک پیمانه

شکر ریز: یک پیمانه

آب: یک پیمانه

ژلاتین: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

برای تهیه موس عسل و زعفران، زعفران را به آب جوش اضافه کرده و روی حرارت بخار آب قرار می‌دهیم، سپس عسل را به زعفران افزوده و مخلوط می‌کنیم. خامه را به عسل و زعفران اضافه و مخلوط می‌کنیم.

سفیده‌های تخم مرغ را با دور تند همزن برقی زده تا سفید و پف کرده شود طوری که وقتی کاسه را برمی‌گردانیم سفیدهاز کاسه برنگردد. حالا شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر قاشق، سفیده‌ها را یک دقیقه با همزن می‌زنیم تا شکر خوب جذب شده و حالت فوم براق به خود بگیرد.

ژلاتین را به آب اضافه کرده و روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب شود، سپس به خامه اضافه و خوب مخلوط می‌نماییم.

با استفاده از لیسک سفیده را به آرامی به خورد خامه می‌دهیم. موس عسل و زعفران را به ظرف سرو منتقل کرده دوالی سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر ببندد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1103755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =