خوراکی‌هایی که منجر به زوال عقل می‌شوند

برخی از خوراکی ها هستند که مصرف زیاد آن‌ها موجب زوال عقل در بدن شما می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز به نقل از اسپوتنیک دیلی اکسپرس، غذاهای حاوی چربی‌های اشباع و ترانس خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند.

متخصصان سازمان دمانس استرالیا غذاهایی را نام برده اند که خطر ابتلا به زوال عقل را چند برابر می‌کند. این توصیه‌ها در روزنامه بریتانیایی دیلی اکسپرس منتشر شد.

در این مقاله آمده است: "افرادی که غذاهای حاوی چربی اشباع شده و چربی ترانس زیاد مصرف می‌کنند، در معرض خطر زوال عقل هستند. "

محققان محصولات لبنی چرب مانند کره، گوشت، به ویژه گوشت خوک، روغن نخل و روغن نارگیل و همچنین شکلات را به عنوان خطرناک رتبه بندی کردند.

در این مقاله نویسنده اشاره می‌کند که چربی‌های ترانس زیادی در فست فودها، تنقلات ناسالم، غذاهای سرخ شده و محصولات پخته شده - کیک و کلوچه‌ها وجود دارد.

در صورت امتناع از این محصولات، به احتمال صد در صد نمی‌توانید از زوال عقل در بدنتان جلوگیری کنید، اما می‌توانید چندین بار خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهید.

در عین حال، به گفته نویسندگان، میوه‌ها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان‌ها و غذاهای حاوی چربی‌های تک غیراشباع ممکن است در برابر بیماری‌ها محافظت کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1117049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =