آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت بِه

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه خورشت به آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، پخت انواع خورشت به متفاوت است می توانید خورشت به را با لپه، بدون لپه، خورش به با آلو و طرزتهیه خورشت به با سیب و ... تهیه کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه خورشت به :

گوشت گوسفندی یا سینه مرغ
    300 گرم
به
    1 عدد
لپه     نصف لیوان
پیاز بزرگ     1 عدد
شکر در صورت دلخواه     2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده     2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی     2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم
آبلیمو     1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت به با لپه :

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت بدهید گوشت یا مرغ تکه ای را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید زردچوبه، نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه کنید و تفت بدهی سپس 4 لیوان آب بریزید لپه های خیس خرده را در ظرف دیگری بپزید و زمانی که گوشت نیم پز و آب آن نصف شد لپه ها را به آن اضافه کنید. به ها را نگینی یا به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید و زعفران و شکر را اضافه کنید البته شکر به دلخواه است می توانید آن را حذف کنید.

در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا خورشت به جا بیفتد و ده دقیقه قبل از برداشتن غذا از روی گاز به آن آبلیمو بزنید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک به)

نکته برای طرز تهیه خورشت به :

* بعضی افراد دوست ندارند داخل خورش به لپه بریزند می توانید لپه را با همین دستور پخت حذف کنید.

 * به دارای خواص زیادی می باشد پس توصیه میشود برای اینکه از خواص به بهره مند شوید حتما در وعده غذایی از به استفاده کنید که میتوانید به صورت های مختلف به را مصرف کنید مثل: دمنوش به، مربا به ، مصرف به صورت خام شبیه به خوردن سیب.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1118725

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =