دلیل نازک شدن موها به مرور زمان و با افزایش سن

اگر احساس میکنید موهایتان بیشتر از قبل نازک شده و ریزش پیدا کرده است، باید اول علت این موضوع راپیدا کنید و بعد به دنبال درمان نازکی موهایتان باشید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وقتی که موهای خود را شانه می کنید یا می شویید؛ کاملا طبیعی است که مقداری از آن می ریزد؛ اما اگر متوجه شدید که ریزش آن ها بیش از حد طبیعی است یا موهای تان نسبت به قبل نازک‌تر و ضعیف تر شده است، باید دلیلِ آن را پیدا کنید که در این قسمت راجع به علت های آن توضیح خواهیم داد.

بیشتر بخوانید:

بررسی علل و دلایل اصلی خارش گوش

ژنتیک

ژنتیک تاثیر بسیار مهمی در رشد مو دارد. اگر ریزش مو خیلی زیاد باشد، ممکن است این مسئله به ژنتیک شما برگردد که حتما باید این موضوع را در دیگر اعضای خانواده هم بررسی کنید.

یائسگی

تغییرات هورمونی در دوران یائسگی و قبل از آن؛ باعث نازک شدن مو ها می شود. وقتی که سطح هورمون استروژن و پروژسترون افت کند، سطح هورمون آندروژن افزایش می یابد و همین تغییرات؛ باعث ریزش مو خواهد شد.

استرس و فشار

کاملاً طبیعی است که تنش و استرس باعث می شود که ریزش مو افزایش پیدا کند. وقتی که ذهن و بدن تحت استرس و فشار شدید باشد، هورمون کورتیزول افزایش پیدا خواهد کرد که تاثیر منفی روی پوست و مو خواهد داشت و باعث ضعیف شدن آن می شود.

دارو

ریزش مو می‌ تواند از عوارض جانبی بعضی از دارو ها باشد. دارو های درمان سرطان، آرتروز، افسردگی، مشکلات قلبی و فشار خون بالا عاملی برای ریزش مو است.

مشکلات تیروئید

تیروئید پرکار یا کم‌کار می تواند عاملی برای ریزش مو یا نازک شدن موها باشد که معمولا بعد از مصرف یک داروی خاص بیشتر اتفاق می‌ افتد.

کمبود مواد مغذی

مو از پروتئین تشکیل شده است؛ بنابراین باید پروتئین را به اندازه کافی دریافت کند تا بتواند سالم بماند. اگر بعضی از مواد مغذی مانند پروتئین در بدن کم باشد، قطعا ریزش مو اتفاق خواهد افتاد.

با موی نازک شده و ضعیف چه کار کنیم؟

برای هر مشکلی راه حلی وجود دارد و برای مشکل رایج نازک شدن موها نیز راه حلی هست که رایج ترین آنها شامل موارد زیر است:

به متخصص پوست مراجعه کنید

اولین کاری که باید انجام دهید، این است که به متخصص پوست و مو مراجعه کنید و علت را بیابید. باید اختلال هورمونی یا هر اتفاق دیگری مانند مصرف دارو یا درمان‌ های مختلف مانند شیمی درمانی بررسی شود که پزشک بهترین را تشخیص می دهد.

عادات مراقبت موی خود را تغییر دهید

اگر احساس می کنید که موهای تان ضعیف شده، بهتر است که با آن خشن رفتار نکنید. دفعات شستشوی مو را کم‌تر کنید و آن را به چند بار در هفته برسانید و اگر هر روز این کار را انجام می دهید، آن را یک روز در میان کنید و کمی با موها ملایم تر رفتار کنید.

رژیم غذایی سالم داشته باشید

به اندازه کافی کالری به بدن تان برسانید، غذا های مقوی بخورید و مصرفِ مواد معدنی، پروتئین و مواد مغذی مانند زینک، بیوتین و منیزیم را فراموش نکنید.

از محصولات مناسب برای مو استفاده کنید

بهتر است که از نرم‌کننده و تقویت کننده کمک بگیرید که موها را حجیم تر و پرتر نشان می دهد. سعی کنید مواد مضر به موهای تان نزنید و درمان‌ های مختلف برای تقویت مو را در پیش بگیرید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1145961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =