آموزش آشپزی/ ادویه خاص قیمه نذری برای خوشمزه و خوش عطر شدن آن

قیمه نذری از آن دسته غذاهاییست که طعمش تا مدتها زیر دندانتان خواهد ماند راز این عطر و طعم خوب ادویه مخصوص قیمه است که ما طرز تهیه آن را برایتان آماده کرده ایم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نذری دادن به بخشی از فرهنگ عزاداری ایران به خصوص ماه های صفر و محرم تبدیل شده است. در این ماه غذاهای مختلفی طبخ می شود اما قیمه جزو پرطرفدارترین غذاهای نذری است تا جایی که قیمه نذری یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که همه ما در طول زندگی خورده ایم.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه جگر مرغ با سیب زمینی

نحوه پخت، استفاده از مواد غذایی سالم، گوشت تازه در خوشمزه شدن قیمه نذری تاثیر گذار است اما آنچه سبب خوشمزگی بیشتر این غذای لذیذ می شود، ترکیب ادویه هایی است که در آن به کار می رود. اگر می خواهید امسال در ایام عزاداری محرم قیمه نذری بپزید، حتما این ادویه که در ادامه این بخش طرز تهیه آن را به شما می گوییم را در خانه تهیه کنید و قیمه نذری تان را خوشمزه تر و خوشبوتر از سال های پیش بپزید.

ادویه مخصوص برای قیمه نذری
مواد لازم    مقدار
پودر دارچین    2 قاشق چای خوری
پودر هل سبز    2 قاشق چای خوری
زعفران ساییده شده    1 قاشق چای خوری
پودر جوز هندی    1/2 قاشق چای خوری
قیمه نذری

دلیل و راه حل تلخ شدن خورشت قیمه

طرز تهیه ادویه قیمه نذری
ادویه ها را به صورت دانه یا چوب تهیه کنید و به صورت جدا جدا آسیاب کنید.
پودر ادویه ها را همراه زعفران در یک کاسه بریزید و مخلوط نمایید.
ادویه در شیشه ای خشک و در دار ریخته و در جای خنک نگه دارید.
ادویه را در آخرین مرحله پخت قیمه نذری به آن بیافزایید تا عطر قیمه نذری شما در فضا بپیچد.
به جز این ادویه می توانید از گلاب یا گل سرخ نیز استفاده نمایید. نیم ساعت قبل از پخت کامل خورشت از گلاب استفاده کنید و بگذارید خورش جا بیافتد.
بیش از حد از ادویه ها استفاده نکنید.
میزان مواد ذکر شده برای 50 نفر است که با کم یا زیاد شدن تعداد نفرات می‌توانید این مقدار را محاسبه کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1149896

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =