پودر سوخاری پانکو چیست و چگونه آماده می‌شود؟

یکی از انواع پودر سوخاری، پودر سوخاری پانکو است که با سادگی می توانید آن را در خانه تهیه کرده و به مواد غذایی خود اضافه کنید. نام پانکو در زبان ژاپنی به معنای «تکه های کوچک نان» است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یکی از انواع پودر سوخاری، پودر سوخاری پانکو است که با سادگی می توانید آن را در خانه تهیه کرده و به مواد غذایی خود اضافه کنید. نام پانکو در زبان ژاپنی به معنای "تکه های کوچک نان" است. شما می توانید با استفاده از دستور پختی که در اختیار شما قرار گرفته، به آسانی پودر سوخاری پانکو را تهیه کنید.

این پودر سوخاری می تواند به غذاهای شما طعمی خوشمزه و لذیذ ببخشد و همچنین باعث سوختن بهتر آنها شود. برای تهیه پودر سوخاری پانکو، می توانید از مواد اولیه کمی مانند باقیمانده نان بگت یا نان تست استفاده کنید. در روش خانگی طرز تهیه پودر سوخاری پانکو، بدون استفاده از مواد نگهدارنده و به صورت سالم تر تهیه می شود. پس با ما دراین بخش از آموزش آشپزی نمناک همراه شوید تا طرز تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی را به شما آموزش دهیم.

لیست مواد لازم برای تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی به شرح زیر است:

مواد لازم مقدار
نان تست یا نان باگت ۲۰۰ گرم
پودر پاپریکا یک قاشق غذاخوری
پودر گوجه یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم

با استفاده از این مواد، می توانید پودر سوخاری پانکو نارنجی خود را تهیه کنید.

طرز تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی

ابتدا، بهتر است نان باگت یا نان تست را کاملاً خشک کنید. برای این کار، می توانید نان را به مدت ۱ تا ۲ روز در دمای خانه باز گذاشته و به طور طبیعی خشک شود. البته، در صورت عجله در تهیه پودر سوخاری، می توانید نان را در فر یا تستر با حرارت پایین خشک کنید. با این روش، پودر سوخاری به طور سریعی آماده می شود.

پس از خشک کردن کامل نان‌ها، آن‌ها را در یک غذاساز یا آسیاب قرار داده و آن‌ها را به صورت پودر کاملاً خرد کنید. اگر این دستگاه‌ها را ندارید، می‌توانید نان‌ها را به صورت تکه‌تکه خرد کرده و آن‌ها را در یک نایلون زیپدار قرار داده و با یک لیوان یا گوشت کوب روی آن ضربه بزنید تا به صورت پودر شوند. اما باید مواظب باشید که نایلون پاره نشود. برای جلوگیری از پارگی نایلون، می‌توانید نایلون را دور پارچه ای بپیچید و سپس ضربه بزنید.

پس از تهیه پودر سوخاری، آن را در کاسه‌ای بریزید و به آن نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر گوجه و پاپریکا اضافه کنید. سپس همه را با هم مخلوط کنید تا ادویه‌ها به صورت یکدستی در پودر سوخاری توزیع شوند و رنگ و مزه خوبی به پودر ببخشند.

پس از ترکیب کردن ادویه‌ها و پودر سوخاری، پودر سوخاری پانکو شما آماده است. آن را در یک ظرف قابل بسته‌بندی قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری آن افزایش یابد. در نهایت، می‌توانید از پودر سوخاری پانکو خود برای تهیه دسر، سالاد، ماهی، غذاهای چینی ژاپنی و... استفاده کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1180169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =