به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اگر اعضای خانوادهتان علاقه خاصی به سوسیس و کالباس دارند، بهاحتمال زیاد این مشکل برایتان پیشآمده که غذاهای بیرون را به غذاهای خانگی ترجیح میدهند. وقتش رسیده که کمی تغییر در برنامه غذاییتان بدهید و دستور پختهای متفاوت را برای علاقهمند کردن اعضای خانوادهتان به غذاهای خانگی امتحان کنید. پیشنهاد ما برای ایجاد تنوع، پاستا سوسیس است.
بیشتر بخوانید:
کبد چرب با آزمایش خون مشخص میشود یا سونوگرافی؟
پاستا یک غذای محبوب است؛ حالا تصور کنید که پاستا با یک سس خوشمزه و تکههای سوسیس سرخشده هم ترکیبشده باشد. بهراستی طعم بهشتی این غذا هر کسی را پای میز ناهار و شام میکشاند. با ما همراه باشید و دستور پخت پاستا سوسیس خوشمزه و متفاوت را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه پاستا سوسیس
سوسیس: چهار عدد
پیاز بزرگ (خرد شده): یک عدد
سیر (خرد شده): دو حبه
پودر فلفل چیلی: یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (خرد شده): ۴۰۰ گرم
پاستا: ۴۰۰ گرم
نمک و روغن زیتون: به میزان لازم
مرحله اول؛ یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید. در همین فاصله سوسیسها را به ابعاد دلخواه خرد کنید. سپس یک ماهیتابه بردارید و روغن زیتون را درون آن بریزید. پس از آن سوسیسها را درون روغن سرخ کنید.
مرحله دوم؛ حرارت زیر ماهیتابه را کم کنید. سپس پیاز و سیر خرد شده را به سوسیسها اضافه کنید. پس از نرم شدن سیرها و پیازها، فلفل چیلی، نمک و گوجه فرنگی خرد شده را به مواد اضافه کنید. چند دقیقه غذا را تفت دهید. سپس حرارت زیر آن را کم کنید تا گوجه فرنگیها له شوند و سس غلیظ شود.
مرحله سوم؛ پاستا را درون آب جوش بریزید و طبق دستور پختی که روی بسته نوشتهشده بپزید و سسی که آماده کردهاید را روی آن بریزید. غذای خوشمزه شما آماده سرو است. آن را درون ظرف مخصوص بکشید و نوش جان کنید.
چند نکته
این غذا را میتوانید به همراه لیموترش سرو کنید.
میتوانید به جای سس این پاستا از خوراک سوسیس ترش و شیرین استفاده کنید.
این غذا را میتوانید با رب گوجه فرنگی هم آماده کنید.
میزان تندی این غذا بستگی به ذائقهتان دارد.
انتهای پیام/
نظر شما