شبکه‌سازی پایان‌نامه‌های دانشجویی در راستای کمک به چالش‌های جامعه

آیین رونمایی از «دیباگر» (DEBUGER)، نخستین نشریه دانشگاهی کشور که با بهره مندی از تکنولوژی هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، آیین رونمایی از «دیباگر» (DEBUGER) نخستین نشریه دانشگاهی کشور که با بهره‌مندی از تکنولوژی هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان تولید شده، با حضور شهاب خاقانی مدیرکل اداره هدایت و توانمندسازی دانشجویی دانشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در سالن آمفی تئاتر فرزانگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.

دانشجویان انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با به‌کارگیری تکنولوژی هوش مصنوعی موفق به تولید و انتشار نخستین شماره از نشریه دانشگاهی «دیباگر» به عنوان پیدایش «GENESIS» شدند.

همچنین مراسم رونمایی از این نشریه با حضور مسئولان استانی، دانشگاهی و فعالان حوزه‌های فناوری اطلاعات و رایانه برگزار و «رایسان» انسان‌واره هوشمند به حاضرین معرفی شد.

مدیرکل اداره هدایت و توانمندسازی دانشجویی دانشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم به تبیین برخی از مأموریت‌های جدید باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در حمایت و هدایت از طرح‌ها، پایان‌نامه‌ها و فعالیت‌های فناورانه دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت.

خاقانی اضافه کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان فرآیند شبکه‌سازی پایان‌نامه‌ها را در دستورکار خود قرار داده که در این شبکه‌سازی استادان و دانشجویان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که تخصص‌های مشترکی دارند می‌توانند کنار یکدیگر قرار گرفته و پروژه‌های بزرگی را ایجاد و به فرجام برسانند.

وی افزود: این کار توسط باشگاه پژوهشگران جوان آغاز شده و مسئولیت انجام و اتمام برخی از پروژه‌های شرکت‌های مختلف را برعهده گرفته و با تنفیذ اختیار این مهم را به دانشجویان و استادان خود واگذار کرده است.

مدیرکل اداره هدایت و توانمندسازی دانشجویی دانشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی اعتقاد ویژه‌ای به دانشجویان خود به‌خصوص دانشجویان باانگیزه و مستعد دارد به مأموریت جدید باشگاه اشاره کرد و توضیح داد: از مهرماه سال جاری دانشجویانی که در مقطع دکتری رشته‌های مختلف تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی شاغل هستند براساس انگیزه، علاقه و توانمندی که دارند می‌توانند در قالب طرح دستیاری آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی به عنوان معلم ایفای نقش کنند.

خاقانی افزود: شیوه‌نامه این طرح سال گذشته توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی به تمامی واحدهای دانشگاهی ابلاغ شده، امیدواریم با راهنمایی و همکاری استادان و همت دانشجویان در این قسمت به اهدافی که در چشم‌انداز باشگاه تعریف شده، برسیم.

وی، تولید نشریه «دیباگر» را که با بهره‌مندی از هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان محقق شده را یک نوآوری ارزشمند خواند و با اشاره به اهمیت ایجاد و فعالیت انجمن‌های فناورانه تسریح کرد: انجمن‌های فناورانه پلکانی برای حضور دانشجویان و علاقه‌مندان در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد خواهند بود.

مدیرکل اداره هدایت و توانمندسازی دانشجویی دانشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد برای نخستین‌بار تعداد ۱۰۰ تیم فناورانه دانشجویی را به پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کند و از ایده‌ها و طرح‌های آنان به‌طور کامل حمایت و پشتیبانی خواهد کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1182462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =