به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، در ابتدای این مراسم عبّاس قنبری معاون امور مدارس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان مهم ترین سرمایه هر سازمانی را ظرفیت های انسانی برشمرد و خاطر نشان کرد: امروزه خیلی از سازمان ها با آموزش و انتقال تجربه ها و جانشین پروری سهم نیروی انسانی را واقعی می بینند، در این میان نیروی انسانی خدا باور و معتقد یقیناّ در انجام وظایف خد بسیار کارآمد تر خواهد بود چرا که وجدان کاری و اخلاق حرفه ای خود را با نیروی ایمان تنظیم گری خواهد کرد و این مهم اثر بخشی کار را افزایش خواهد داد.
بیشتر بخوانید:
مدارس سما در نظام آموزشی جدید کد هویتی دریافت می کنند
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سید وحید معتمدی معاون فرهنگی هنری و تربیت بدنی، با یادآوری اینکه که جریان مسابقات قرآنی طرح قدس جهت توانمند سازی کادر اجرایی و کادر تعلیم تربیت استان هاست، اضافه کرد: ما زمانی می توانیم ادعا کنیم که قرآن را مهجور نگرفته ایم که قرآن در سراسر زندگی ما جاری و ساری شود.
معتمدی خاطر نشان کرد: تمام شئون زندگی از خانواده گرفته تا کسب و کار و مهم تر از همه تعلیم و تربیت ما بر اساس قرآن باید باشد ، آن وقت می توانیم بگوییم قرآن در زندگی ما جریان دارد.
وی بیان کرد: قرآن نامه شگفت انگیزی از طرف خداوند است، قرآن فقط که نباید در بدرقه مسافر و سر سفره عقد کاربرد داشته باشد، بایستی در بحث عمل به فرامین قران نیز به خصوص در بحث تعلیم و تربیت به آموزه های قرآن توجه داشته باشیم.
وی افزود: در مرحله اول مسابقات طرح قدس 6 هزار نفر شرکت کننده در 8 رشته حضور داشته اند که امروز برگزیدگان مراحل مدرسه، شهر، استان و پهنه در سطح کشوری به رقابت خواهند پرداخت.
معاون فرهنگی، هنری و تربیت بدنی ادامه داد: طی برنامه ریزی های سالهای گذشته در جهت سیر حفظ و تفسیر قرآن شرکت کنندگان این طرح امسال به حفظ جزء 14 رسیده است، برگزاری این قبیل مسابقات و جشنواره ها باعث جریان سازی قرآن شناسی در مدارس بخصوص در امر تعلیم و تربیت می شود.
گفتنی است معاون فرهنگی، هنری و تربیت بدنی از بوستان علوی و فاطمی، دبستان دختران و پسران سما ، مدرسه متوسطه اول بازدید کرد.
انتهای پیام/
نظر شما