آموزش آشپزی / طرز تهیه پیتزایی خاص با فیله مرغ مزه‌دار شده

پیتزا با فیله مرغ مزه‌دار شده و سس گوجه فرنگی یکی از انواع خوشمزه پیتزاهاست که آموزش آن را همراه با تهیه یک خمیر راحت و عالی در این مطلب می‌خوانیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پیتزا یکی از مهم‌ترین و پر طرفدارترین نوع فست فودهاست که اولین بار در کشور ایتالیا تهیه شد؛ سپس پخت آن در سراسر جهان رواج پیدا کرد. پیتزا در طعم‌های گوناگون مانند پیتزای سبزیجات، مرغ، گوشت، پپرونی، پنیر و... تهیه می‌شود که دارای طیف گسترده‌ای از طعم و مزه است و از کودکان گرفته تا بزرگسالان و سالمندان کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به خوردن پیتزا علاقه‌ای نداشته باشد. ما در این مطلب می‌خواهیم آموزش یک مدل پیتزای بسیار خوشمزه و آسان را همراه با یک خمیر عالی برای پخت پیتزا به شما آموزش بدهیم، اما قبل از آن به مناسبت نهم فوریه، روز جهانی پیتزا مختصری درباره تاریخچه پخت این غذای خوشمزه و پرطرفدار صحبت می‌کنیم، سپس با آموزش این پیتزای خوشمزه در خدمت شما خواهیم بود.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / نکات مهم برای پخت بهترین کباب چنجه

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا
آرد گندم: حدود ۳ لیوان
پودر خمیر مایه: نصف قاشق چای‌خوری
روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
آب: ۱ لیوان

مواد لازم برای روی پیتزا
گوجه فرنگی: ۵ عدد
روغن زیتون: یک چهارم لیوان
فیله مرغ: ۲ عدد
پنیر پیتزا رنده شده: ۱ لیوان
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر: به میزان لازم

طرز تهیه خمیر پیتزا

برای درست کردن خمیر این پیتزا ابتدا آرد را با نمک و پودر خمیر مایه مخلوط کنید، سپس آب و روغن زیتون را اضافه کنید و با دست به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز بدهید. حالا روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در محیط آشپزخانه بگذارید تا استراحت کند. در در این فاصله گوجه فرنگی‌ها را پوره یا رنده کنید و داخل یک ماهی تابه بریزید و مقداری نمک و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط اجاق گاز بجوشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. فیله‌های مرغ را خرد کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به آن بزنید و کنار بگذارید تا فیله‌ها مزه‌دار شوند.

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را روی سینی فر یا سینی مخصوص پخت پیتزا بگذارید و با دست کم کم خمیر را باز کنید تا اندازه سینی شود. سس گوجه را که از قبل آماده کرده‌اید، روی خمیر پهن کنید و بعد پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید و کاملا پنیر را در همه قسمت خمیر پخش کنید. حالا فیله‌های مرغ را روی سطح پیتزا بچینید و سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا پیتزا بپزد. نوش جان.

انتهای پیام/

کد خبر: 1219444

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =