هوش مصنوعی سرآمد علم‌های روز است / گستردگی از مباحث دفاعی تا زمینه‌های کشاورزی

نباتی: موشک‌هایی که به قلب اسرائیل خورد قدرتش را از انتخابات ۱۲ اسفند گرفته بود چرا که اگر مشارکت در انتخابات ضعیف بود موشک با قدرت به هدف اصابت نمی‌کرد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان روح‌الله نباتی در رابطه با فناوری و تکنولوژی هوش مصنوعی در صنایع کشاورزی و دفاعی بیان کرد: هوش مصنوعی یک تکنولوژی برتر ساز، تحول آفرین، قدرت آفرین و اقتدار آفرین است که برتر از صنایع موشکی و هر نوع علم و قدرتی است.

روح الله نباتی با اشاره به فواید هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف، بیان کرد: هوش مصنوعی یک الگوریتمی‌ست که پردازش سریع و تصمیم گیری سریع را انجام می‌دهد و در کمتر از یک دهم یا یک صدم ثانیه بهترین تصمیم و خروجی را تحویل ‌می‌دهد.

متخصص هوش مصنوعی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی به این سطح از فناوری و قدرت دست پیدا کرده که بتواند جلوی ابرقدرت‌های دنیا بایستد و آن‌ها را شکست دهد، افزود: هوش مصنوعی در زمینه نظامی و دفاعی می‌تواند در کسری از ثانیه یک پهنه گسترده‌ای در آسمان را عکس‌برداری کند، تمامی تانک‌ها پهپادها و انسان‌ها داده‌های هوا رطوبت و سرعت و موقعیت ها را شناسایی و در یک میلی ثانیه یعنی یک هزارم ثانیه پردازش و بهترین تصمیم را بگیرد.

استاد دانشگاه آزاد همدان با اشاره به لزوم استفاده از هوش مصنوعی در صنایع کشاورزی، تشریح کرد: هوش مصنوعی در کشاورزی بهره‌وری را افزایش و ضایعات را کاهش می‌دهد. با توجه به اینکه با کمبود آب مواجه هستیم قطعاً استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی کشاورزی به صرفه‌جویی آب کمک می‌کند.

برنامه نویس کامپیوتر افزود: با استفاده از قرار گرفتن این فناوری روی پهپاد و کوادکوپتر آفات از فاصله ده پانزده متری شناسایی می‌شود، همچنین در بهینه سازی مصرف انرژی، منابع انرژی و منابع آبی و اندازه گیری رطوبت زمین با اثر بخشی و بهره‌وری بالا مؤثر است.

متخصص آی‌تی و هوش مصنوعی با تاکید بر اهمیت مجهز شدن به فناوری هوش مصنوعی در دنیای امروز، گفت: اگر به این فناوری و تکنولوژی مجهز شویم با این آب، انرژی و کودی که مصرف می‌کنیم می‌توانیم تولید را پنج برابر افزایش دهیم اما در حال حاضر به دلیل بومی نشدن این فناوری هزینه آن بالا است.

وی با اشاره به سخنان رهبری در رابطه با هوش مصنوعی، ذکر کرد: رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانی‌های خود فرمودند که باید در هوش مصنوعی به ۱۰ قدرت برتر دنیا تبدیل شویم که خوشبختانه اقتدارآفرینی و علم آفرینی هم در کشور ما شروع شده است.

این متخصص هوش مصنوعی در رابطه با کاربردهای هوش مصنوعی در اقتصاد و مسائل شهری خدمات رسانی گفت: به گفته یکی از بزرگان، علم، انسان را سلطان می‌کند و به انسان قدرت می‌بخشد و لازم است در این زمینه توجه بیشتری داشته باشیم تا مطابق با سخنان رهبری پیشرو در این زمینه باشیم.

استاد دانشگاه آزاد همدان با بیان اینکه شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ به عنوان قطب بسیاری از محصولات کشاورزی مانند سیب زمینی و گندم است، گفت: سیب درختی، بادام، صیفی‌جات، شوریجات، ترشیجات و بخش عمده‌ای از گندم و جو استان در کبودراهنگ و بخش عمده‌ای از صیفی‌جات، گوشت و دامپروری در شهر بهار تولید می‌شود و می‌طلبد که توجه بسیار جدی و زیادی در کاربردهای هوش مصنوعی در کشاورزی گلخانه‌ای و سنتی دو شهرستان اعمال شود.

نباتی در پایان خاطرنشان کرد: کشور ایران رشد نمی‌کند مگر اینکه به علم مجهز شود که قدرت امروز ما به برکت علمی‌ست که تهرانی‌مقدم‌ها، حاج قاسم، و شهید زاهدی برای ما بدست آورند.

خبرنگار: فاطمه امینی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =