کشف ۴۰ کیلو خاک و سنگ‌های زینتی هرمز از یک مسافر

 یک محموله سنگ های زینتی و تزئینی قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال حین خروج از جزیره هرمز در بندر شهیده فاطمه نیک کشف و توقیف شد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ یک محموله سنگ های زینتی و تزئینی قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال حین خروج از جزیره هرمز در بندر شهیده فاطمه نیک کشف و توقیف شد.

بیشتر بخوانید:

درخواست محیط زیست: خاک هرمز را پست کنید

میلاد زرنگ مسئول یگان حفاظت منابع طبیعی هرمز امروز (چهارشنه ۲۰ فروردین)، گفت: مأموران یگان حفاظت بندر شهیده فاطمه نیک حین کنترل و بازرسی وسایل بار مسافران متوجه اشیای مشکوک در وسایل بار یکی از مسافران خروجی شدند.

وی افزود: مأموران یگان حفاظت بندر شهیده فاطمه نیک در بازرسی دقیق مقدار محموله سنگ‌های زینتی و تزئینی و گران بها به وزن ۴۰ کیلو گرم که به صورت ماهرانه‌ای در داخل چمدان و وسایل بار این مسافر جاسازی شده بود را کشف کردند.

زرنگ با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش محموله مکشوفه را ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کردند گفت: در این رابطه ۲ نفر یک خانم و یک آقا که قصد داشت این مقدار سنگ زینتی و گران بها را به صورت قاچاق از این جزیره خارج کند دستگیر شدند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1263967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =