«پزشک خانواده و نظام ارجاع» به کمک کاهش هزینه‌های درمانی می‌آید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: طبق برنامه هفتم توسعه مجلس، برنامه‌ای که به وزارت بهداشت تکلیف شده است، «نظام ارجاع و پزشک خانواده» است که باعث کاهش هزینه‌های اضافی و غیرضروری درمان می‌شود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان‌شمالی، ظهر امروز سید احمد هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته سلامت اظهار داشت: طبق برنامه هفتم توسعه مجلس، برنامه‌ای که به وزارت بهداشت تکلیف شده است، «نظام ارجاع و پزشک خانواده» است.

وی به جزئیات طرح نظام ارجاع پرداخت و بیان کرد: نحوه ارائه خدمات درمانی در این طرح به این شکل است که بیمار در گام اول باید به پزشک خانواده مراجعه و خدمات درمانی مورد نیاز را دریافت کند و اگر در سطح اول نیاز بیمار برآورده نشد، توسط پزشک خانواده به متخصص ارجاع شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: چه خود نظام سلامت و چه بیماران در بسیاری از موارد درگیر هزینه‌هایی می‌شوند که ضرورت ندارد و هزینه‌های اضافی است.

هاشمی افزود: در بسیاری از موارد بیماران سرخود و بدون داشتن اطلاعات کافی به متخصص مراجعه می‌کنند که اصلا نیاز نبوده اما در این طرح، مشکلات بیمار باید براساس آنچه که نیاز دارد توسط پزشک خانواده رفع و در صورت لزوم به متخصص ارجاع شود.

وی با بیان اینکه براساس این نظام، هزینه‌های اضافی‌ای که در راستای سلامت ایجاد می‌شود، کاهش پیدا می‌کند، گفت: تحقق این مسیر نیاز به فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی دقیق دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی با اشاره به آغاز طرح پزشک خانواده روستایی از سال ۱۳۸۴، اظهار کرد: در فاز اول برای تحقق این برنامه ابلاغی، اشکال‌یابی طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در سطح روستایی که وجود دارد، انجام می‌شود و سپس در سطح شهری اجرا می‌شود.

خبرنگار: انسیه حاتمی

انتهای پیام/

کد خبر: 1265354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =