۲۰ مجتمع رفاهی در استان در حال احداث است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در استان ۶۰ مجتمع خدمات رفاهی وجود دارد گفت: ۱۳ مجتمع در حال بهره برداری، ۲۰ مجتمع در حال احداث و ۲۷ مجتمع مراحل دریافت مجوز را طی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، سعید خدابخشی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه گفت: یکی از مأموریت‌های این سازمان، تأمین و نگهداری از راه‌های استان است و تعداد ۳۰ قرارداد در همین راستا از جمله نصب تابلوی راهنما، شانه‌سازی، روکش آسفالت و سایر موارد، عقد شده است.

وی افزود: در استان چهارمحال و بختیاری، تعداد ۱۳ نقطه حادثه‌خیز داریم که از مجموع این نقاط، جمعاً چهار نقطه باقی مانده که در امسال اصلاح می‌شوند.

سعید خدابخشی با اشاره به اینکه سه هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در استان وجود دارد تشریح کرد: ۷۰ درصد راه‌های استان، راه روستایی است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری یادآور شد: در حال حاضر ۱۳۱ میلیارد تومان اعتبار در خصوص پروژه راه‌های روستای اختصاص یافته که بخشی از مجموعه ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و تأمین اعتبار کافی، شرط اصلی برای ادامه اجرای این پروژه‌ها است.

وی خاطر نشان کرد: ۲۸ پروژه نظارتی با اعتبار ۱۳۰ میلیارد تومان و ۱۴ پروژه مدیریت تردد به ارزش ۲۵ میلیارد تومان در استان در حال اجرا است.

خدابخشی مجموعه قراردادهای فعال راهداری استان را یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: هدف نهایی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و تأمین منابع مالی مورد نیاز است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در استان ۶۰ مجتمع خدمات رفاهی وجود دارد گفت: ۱۳ مجتمع در حال بهره برداری، ۲۰ مجتمع در حال احداث و ۲۷ مجتمع مراحل دریافت مجوز را طی می‌کنند.

وی بیان کرد: در سه ماه گذشته با همکاری شهرستان‌ها، عملیات آسفالت‌ریزی، نصب علائم راهنمایی و رانندگی و تعمیرات ابنیه فنی به اجرا درآمده است.

خدابخشی نبود آزاد راه و زیر ساخت‌های بزرگ راهی در استان را یکی از مشکلات استان بیان کرد.

حسین مالکی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: از مجموع ۲۱هزار و ۳۷۹ راننده فعال در استان تنها ۳ هزار و ۵۰۰ نفر در حمل‌ونقل مسافری فعالیت دارند

وی بیان کرد: ناوگان مسافری استان حدود ۳۰ سال سن دارد و تولید خودروهای جدید در این بخش متوقف شده است، طی دو سال گذشته، ۲۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای نوسازی این ناوگان اختصاص داده شد، اما تنها ۲۳ راننده موفق به دریافت این اعتبار شدند.

مالکی با اشاره به ایام اربعین خاطرنشان کرد: در ایام اربعین، مشکل خاصی در رفت‌وآمد به مرز نداریم، اما مطالبات رانندگان همچنان پرداخت نشده است، بخش خصوصی با کاهش تعداد مسافر و شرایط اقتصادی دشوار روبه‌روست، به طوری که ناوگان اتوبوس‌های فعال از ۱۵ هزار دستگاه کاهش یافته است.

خبرنگار: محمود اسماعیل‌پور اشکفتکی

انتهای پیام/

کد خبر: 1267679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =