آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه پادیشاه سارماسی؛ دسر خوشمزه ترکی

پادیشاه سارماسی نوعی دسر خوشمزه از کشور ترکیه است که از سه لایه بیسکوییت، شکلات و خامه تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.

دسر پادیشاه سارماسی نوعی دسر ترکی است که اصالت آن به کشور ترکیه می‌رسد. این دسر که از دسرهای گران در کافه‌های ترکیه است از سه لایه بیسکوییتی، شکلاتی و خامه‌ای تشکیل شده است و به صورت رول شده سرو می‌شود. اگر به دنبال درست کردن دسرهای جدید و خاص برای مهمانی‌های‌تان هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه پادیشاه سارماسی

شیر: ۴ لیوان
آرد سفید قنادی: سه چهارم لیوان
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ لیوان
کره: ۱ قاشق غذاخوری
شکلات تخته‌ای: ۱۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
بیسکوییت پتی‌بور یا مادر: ۲ بسته
خامه قنادی فرم گرفته: نیم کیلو

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه پادیشاه سارماسی؛ دسر خوشمزه ترکی

برای درست کردن این دسر خوشمزه و خاص ابتدا آرد، شکر و پودر کاکائو را داخل یک قابلمه بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم به غلظت فرنی برسد.

در این مرحله اجاق گاز را خاموش کنید و کره، وانیل و شکلات تخته‌ای را به مایه دسر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

در مرحله بعد بیسکوییت‌ها را داخل دستگاه غذاساز بریزید تا کاملا پوره و یکدست شود.

یک قالب مستطیلی ۲۰ در ۳۰ را انتخاب کنید و کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید. حالا بیسکوییت پوره شده را کف قالب بریزید و کاملا پخش کنید تا صاف و یکدست شود.

مایه شکلاتی دسر را که آماده کرده‌اید، روی لایه بیسکوییت بریزید و صاف کنید. حالا قالب را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد.

در مرحله بعد خامه قنادی فرم گرفته را روی لایه شکلاتی بریزید و پخش کنید و با کاردک روی سطح دسر را صاف کنید.

دوباره قالب را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خامه خودش را بگیرد. در آخر قالب را از یخچال خارج کنید و با چاقو روی دسر برش‌های پهن بزنید.

حالا به کمک کاردک یا کفگیر برش‌ها را رول کنید و داخل ظرف سرو بچینید. در این مرحله دسر خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1277579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =