آموزش آشپزی / طرز تهیه مرغ سماقی تجربه‌ای متفاوت از طعم و مزه

اگر دوست دارید رسپی متفاوتی با مرغ درست کنید و طعم همیشگی مرغ برایتان تکراری شده است، حتما امروز با ما همراه باشید تا طرز تهیه مرغ سماقی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مرغ سماقی بسیار خوش طعم است و با سماق و رب انار تهیه می شود و برای مهمانی ها بهترین انتخاب است. چرا که سماق باعث خوشرنگ شدن مرغ می شود و در کنار یک کته زعفرانی سفره شما را رنگین می کند.

بیشتر بخوانید:

بهترین ترکیب ادویه برای پخت و مزه‌دار کردن مرغ + راز خوشمزه‌ شدن مرغ

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوبیده مرغ برای ۵ نفر + نکات مهم

مواد اولیه
مرغ سماقی مجلسی
ران مرغ ۲ عدد
پیاز سفید ۲ عدد
سماق قرمز ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع 🫗۱ استکان
رب انار ترش ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
برنج ایرانی ۲ پیمانه
خلال پسته و گلاب برای تزیین
زرشک و کمی شکر برای تزیین

طرز تهیه مرغ سماغی

آموزش آشپزی / طرز تهیه مرغ سماقی تجربه‌ای متفاوت از طعم و مزه

دو عدد مرغ ران را با زعفران مزه دار کنید و اجازه دهید نیم ساعت استراحت کند.

دو عدد پیاز را خلالی کنید.

یک تابه در دار کمی روغن بریزید و پیازهای خلالی شده را کف تابه بریزید و مرغ های زعفرانی را روی پیازها بچینید و مابقی زعفران را بریزید و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ها نیم پز شوند.

برای درست کردن سس سماق، زردچوبه، سماق قرمز، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه، آب لیمو ترش و یک استکان روغن مایع و رب انار ترش و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید.

وقتی مرغ ها نیم پز شدند سس سماق را روی مرغ ها بریزید ودرب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت بپزند.

در این فاصله برنج را نیز دم کنید.

برای تزیین برنج کمی خلال پسته را با گلاب ترکیب کنید و اجازه دهید چند دقیقه خیس بخورد.

در یک تابه کمی کره یا روغن بریزید و زرشک های شسته شده را به مدت یک دقیقه تفت دهید. کمی به آن شکر و زعفران دم کرده اضافه کنید تا طعم ترشی زرشک ملایم و خوش عطر شود. در آخر خلال پسته را اضافه و زیر حرارت را خاموش کنید.

دقت کنید که زرشک را زمانی درست کنید که می خواهید غذا را سرو کنید چون عطر و طعم خود را از دست می دهد.

مقداری از برنج دم کشیده شده را بردارید و با زرشک مخلوط کنید. برنج را سرو کنید و زرشک را روی برنج بریزید و مرغ ها را همراه با سس مخصوص کنار دیس برنج بگذارید. نوش جان.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1281505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =