تلاش دشمن برای تضعیف ملت ایران به نتیجه نرسید

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان در یادواره شهدای توپ‌آغاج بیجار تأکید کرد که جوانان و رزمندگان ایران با ایستادگی و اعتماد به خدا و ولایت، نظام جمهوری اسلامی را بیمه کرده و نشان دادند که مردم ایران شکست‌ناپذیرند.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز استان کردستان؛ سردار جمشید رضایی صبح امروز امروز در یادواره شهدای شهر توپ‌آغاج که در راستای کنگره ملی ۵۵۳۶ شهید استان کردستان در مسجد صاحب‌الزمان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام استان کردستان و ایران اسلامی به‌ویژه شهدای مناطق توپ‌آغاج و سیلتان، اظهار کرد: شهدا فرزندانی تربیت‌شده در تراز انقلاب هستند که جان خود را برای دفاع از نظام جمهوری اسلامی فدا کردند و الگویی برای نسل‌های بعدی باقی گذاشتند.

وی گفت: رزمندگان و مبارزانی تربیت کردند که از بدو پیروزی انقلاب اسلامی، همواره پشتوانه مردم و نظام بوده و با ایثار خود، امنیت و آرامش کشور را تضمین کرده‌اند.وی ادامه داد: مردم شهرستان بیجار با تقدیم شهدای عزیزی همچون بیست شهید مناطق توپ‌آغاج و سیلتان، نشان دادند که پایبندی به ارزش‌های انقلاب و دفاع از نظام، تنها با عمل و ایثار امکان‌پذیر است.

وی اظهار کرد: توپ‌آغاج به خود می‌بالد که جوانانی همچون محمد اسلامی‌ها در جنگ ۱۲ روزه را تقدیم انقلاب کرده است.

سردار رضایی با اشاره به مبارزین شاخص شهرستان بیجار گفت: افتخار می‌کنیم که سردار حسینی‌مطلق‌ها و دیگر مبارزان این منطقه با جان و دل در مسیر انقلاب ایستادند و توفیق حضور در محضر شهدای بزرگوار نصیب ما شد.وی همچنین به نقش بانوان در تداوم راه شهدا اشاره کرد و گفت: خواهران زینب‌گونه منطقه سیلتان با حفظ حجاب و پایبندی به ارزش‌های انقلاب، مایه افتخار جامعه هستند و راه شهدای انقلاب را با عزمی راسخ ادامه می‌دهند. شهدا به آرزوی خود رسیدند، اما خانواده‌هایشان همچنان با صبر و انتظار، ادامه‌دهنده راه آنها هستند.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان درباره اهمیت پیروزی انقلاب اسلامی و تحولات پس از آن افزود: پیروزی انقلاب اسلامی سرآغاز تحولات اساسی و بنیادین در ایران و جهان شد. سردار رضایی عنوان کرد: اسلام سیاسی و اجتماعی حیاتی دوباره پیدا کرد و دین از محدودیت‌ها رهایی یافت و نظام جدیدی در عصر امام خمینی(ره) شکل گرفت.

سردار رضایی گفت: نظام جمهوری اسلامی به‌عنوان الگویی در تقابل با تمامی نظام‌های سلطه‌گر، دست رد بر سینه استکبار زد و نشان داد که انقلاب اسلامی سالمندی طولانی و وزین اما موفق را تجربه کرده است.وی در ادامه با مرور تاریخ مقاومت ایران گفت: دشمنان با دیدن موفقیت انقلاب، تلاش کردند حرکت عظیم مردمی را متوقف کنند و با ایجاد جنگ‌های داخلی در استان‌های مرزی، ترور فرمانداران، تحریم‌ها و اختلاف‌افکنی‌ها، اما هیچ‌کدام نتوانست چراغ الهی انقلاب را خاموش کند.

فرمانده سپاه بیت المقدس ادامه داد: عراق با حمایت آمریکا جنگ را علیه ایران آغاز کرد، اما با فرمان امام خمینی(ره) و اعتماد مردم به ولایت، جوانان با علم به محدودیت‌های نظام نوپا، باایمان به خدا، به میدان جنگ آمدند. فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان گفت: رزمندگان با ایستادگی هشت‌ساله، بیش از ۲۲۰ هزار شهید و ۵۰۰ هزار جانباز تقدیم انقلاب کردند و با صبر در زندان‌های سخت بغداد، سرانجام پیروز شدند.

وی افزود: پس از جنگ، نظام استکبار دست به ایجاد اغتشاشات در داخل کشور زد که آخرین نمونه آن اغتشاشات سال ۱۴۰۱ بود، اما با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و بصیرت مردم، این فتنه‌ها نیز خنثی شد. رضایی خاطرنشان کرد: دشمنان با راه‌اندازی جنگ شناختی و عملیات روانی قصد داشتند اراده مردم را بشکنند، اما موفق نشدند.

خبرنگار: علیرضا عباسی

انتهی پیام/

کد خبر: 1285267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =