کاهش کیفیت هوای تهران از عصر فردا

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از عصر فردا تا اواخر هفته با استقرار جوی پایدار و عدم وزش باد قابل ملاحظه در مناطق پرتردد شهری به تدریج افزایش غبار محلی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز؛ برپایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی آسمان استان تهران، امروز با فعالیت سامانه بارشی، آسمان استان نیمه ابری تا ابری در برخی مناطق (به ویژه نیمه شمالی) در بعضی ساعت‌ها بارش برف و باران و وزش باد، در ارتفاعات بارش برف، کولاک مه و احتمال بارش تگرگ پیش بینی می‌شود که با کاهش دما و یخبندان به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات همراه است.

از فردا آسمان صاف تا کمی ابری پیش بینی می‌شود و از عصر فردا تا اواخر هفته با استقرار جوی پایدار و عدم وزش باد قابل ملاحظه در مناطق پرتردد شهری به تدریج افزایش غبار محلی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، فیروزکوه با کمینه دمای ۹- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۱۴ دی ماه) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد با حداقل دمای یک و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۱۵ دی ماه) صاف همراه با غبار محلی با حداقل دمای یک و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1292748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =