به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد؛ باران مهربانی بر زمین گچساران میبارید و مردم این دیار با چشمانی نمناک گرد آمده بودند تا یکی از دلیرمردان وطن، شهید پیمان عباسی را بدرقه کنند.
مراسم تشییع این شهید مدافع وطن صبح امروز در محل ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان گچساران با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده معظم شهدا، نیروهای نظامی و انتظامی، و مسئولان محلی برگزار شد.
هوای بارانی و سرمای زمستانی نتوانست مانع از حضور پرشور مردم شود؛ آنان زیر چتر مهربانی و وطن دوستی، با شعار های «لبیک یا حسین» و «خداحافظ ای سرباز وطن»، پیکر مطهر شهید عباسی را تا آرامگاه ابدی بدرقه کردند.
در این مراسم، سهام صالحی فرمانده انتظامی استان ضمن تسلیت به خانواده این شهید، گفت: «پیمان عباسی از نیروهای پرتلاش و با اخلاص انتظامی بود که در راه حفظ امنیت مردم به شهادت رسید. یاد و نام این قهرمان همواره در دل مردم این استان زنده خواهد ماند.»
حاضران در مراسم مجموعه نیروهای انتظامی را نماد ایمان، فداکاری و ایثار دانسته و تأکید کردند: امنیت پایدار کشور حاصل مجاهدت چنین مردان بزرگی است که جان خود را در راه مردم و میهن فدا میکنند.
در پایان این مراسم، پیکر شهید عباسی با صلوات و اشک مردم تا گلزار شهدا تشییع و در کنار دیگر یاران شهیدش به خاک سپرده شد تا یادش جاودانه بماند.
خبرنگار: سعیده صداقت نژاد
انتهای خبر/
نظر شما