هدف قرار گرفتن ۲۴ استان با ۲۰۱ شهید و ۷۴۷ مجروح تا ساعت ۲۰:۴۵

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران از اصابت به ۲۴ استان کشور طی حمله آمریکا و صهیونیست‌ها خبر داد و اعلام کرد: تاکنون ۷۴۷ نفر مصدوم و ۲۰۱ نفر به درجه رفیع شهادت رسیده‌اند و بیش از ۲۲۰ تیم عملیاتی در محل‌های حادثه حضور دارند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مجتبی خالدی با ارائه آخرین آمار از عملیات امدادرسانی اظهار کرد: ۲۴ استان در کشور مورد اصابت قرار گرفته است و جمعیت هلال‌احمر در حالت آماده‌باش قرار دارد.

وی افزود: تاکنون بیش از ۲۲۰ تیم عملیاتی در محل‌های حادثه حضور دارند و عملیات امدادرسانی ادامه دارد.

خالدی با اعلام آمار تجمیعی تا این لحظه (ساعت ۲۰:۴۵) گفت: ۷۴۷ نفر مصدوم شده‌اند و ۲۰۱ نفر نیز به درجه رفیع شهادت رسیده‌اند.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر تأکید کرد: تیم‌های هلال‌احمر همچنان در محل‌های مورد اصابت مستقر هستند و عملیات امدادی ادامه دارد.

وی از مردم خواست اخبار را صرفاً از رسانه‌های ملی و رسانه‌های معتبر دنبال کنند و از ازدحام و حضور در محل‌های مورد اصابت خودداری کنند.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر همچنین از شهروندان خواست فاصله خود را تا شعاع ۱۰۰ متری از محل حادثه رعایت کرده و از برقراری تماس‌های غیرضروری خودداری کنند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1298322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha