رژیم صهیونیستی مدعی ترور چندین مقام ارشد امنیتی حماس شد

ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه ادعا کرد که شبانه چندین فرمانده ارشد امنیتی حماس را در نوار غزه را ترور کرده است.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، در بیانیه ارتش اسرائیل ادعا شده است: «شب گذشته (پنج‌شنبه)، ارتش اسرائیل و سازمان امنیت اسرائیل در به نوار غزه حمله کرده و اعضای ارشد دستگاه امنیت عمومی حماس را از میان برداشتند.»

بر اساس ادعای این بیانیه، در این حمله «حسن رباح حسن لبد» معاون رئیس دستگاه امنیت عمومی و یکی از چهره‌های محوری در تصمیم‌گیری و تدوین دستورالعمل‌های دستگاه امنیتی حماس به شهادت رسیده است.

همچنین مطابق این ادعا، «عاصم امین شلاش شبیر»، «عبدالله عطا یونس ابوکلوب» و «محمد نعمان زکی ابومرک» نیز به شهادت رسیده‌اند. در بیانیه آمده است که این افراد نقش محوری در تصمیم‌گیری‌های دستگاه امنیتی حماس داشتند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1308132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha