بلیت قطار گران شد؟

یکی از شرکت‌های ریلی با انتشار گزارشی در کدال از افزایش ۲۱ درصدی قیمت بلیت‌های قطار خبر داده اگرچه راه‌آهن جمهوری اسلامی تا کنون این افزایش قیمت را رد یا تایید نکرده است.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ در متن گزارش این شرکت ریلی در کدال آمده است که نظر به پیگیری‌های صورت گرفته از شرکت را ه آهن جمهوری اسلامی ایران جهت دریافت مجوز افزایش بهای بلیط قطارهایی مسافری، به استحضار می رساند شرکت راه آهن ج.ا.ا سقف بهای بلیط بلیت‌های مسافری این شرکت را به میزان ۲۱ درصد افزایش داده و افزایش مزبور از تاریخ ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۵ در سامانه های فروش اعمال می شود. طبق مصوبه فوق افزایش نرخ بلیط قطارها موجب رشد درآمد عملیاتی شرکت خواهد شد. لیکن برآورد دقیق افزایش درآمد عملیاتی و سود خالص (EPS) منوط به تحقق عوامل مختلف نظیر ضریب اشغال واگن‌های شرکت و لحاظ اثر سایر متغیرها بر بهای تمام شده خدمات خواهد بود. لازم به توضیح است که مصوبه افزایش نرخ تا این تاریخ به صورت رسمی از سوی شرکت محترم را هآهن ج.ا.ا به این شرکت ابلاغ نگردیده است.

پیگیرها از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تا لحظه انتشار خبر در خصوص افزایش نرخ بلیت قطارهای مسافری بی نتیجه مانده است اما با توجه به اینکه مطابق روال هر سال پیشنهاد افزایش قیمت بلیت در فروردین ماه برای بررسی و رعایت تشریفات قانونی، به شرکت راه آهن ارائه می شود و در اواسط خردادماه نیز در شورای عالی ترابری کشور بررسی و تصویب می شود و از طرفی کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی حمل و نقل مسافر کشور اعلام کرده که نرخ جابه‌جایی مسافر در کلیه مسیرها و با انواع ناوگان حمل و نقل مسافری شامل اتوبوس، میدل باس، مینی بوس، ون و سواری کرایه از امروز (۱۶ خرداد) به میزان ۲۱ درصد افزایش می‌یابد احتمال می‌رود که این افزایش ۲۱ درصدی برای تمامی ناوگان حمل و نقلی مسافری جاده‌ای و ریلی اعمال شده باشد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد مطلب: 1308239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha