شلیک پلیس در شرق تهران/ سارقان خودرو زمین‌گیر شدند

سرقت، زورگیری و قاپ‌زنی از جمله پرونده‌های پرتکرار پلیس آگاهی است؛ پلیس با اعلام خبر کشف یک پرونده جدید می‌گوید که با مخلان امنیت مردم شوخی ندارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، معاون مبارزه با سرقت وسائط نقلیه پلیس آگاهی فراجا سرهنگ کارآگاه مسعود محمدی گلپسند از دستگیری دو سارق خودرو در شرق تهران خبر داده و می‌گوید که متهمان در تحقیقات اولیه به سرقت بیش از پنج دستگاه خودرو اعتراف کرده‌اند.

روز گذشته زورگیران موبایل‌قاپ که با یک دستگاه موتورسیکلت مشکی رنگ اقدام به سرقت در شمال تهران می‌کردند در محدوده خیابان شریعتی شناسایی و در پی عملیات ۲۰ دقیقه ای تعقیب و گریز دستگیر شدند.

اوایل خردادماه سال جاری، پرونده سرقت یک دستگاه خودروی دوو سیلو به اداره دوم پلیس آگاهی ارجاع شد.در ادامه تحقیقات، خودروی مسروقه به صورت اوراق‌شده در یکی از محلات شرق تهران کشف شد. بررسی‌های تخصصی و بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته نشان داد خودرو در ساعات شب از یک تعمیرگاه خارج و سپس در خیابان رها شده که با جمع‌بندی اطلاعات، هویت عاملان سرقت شناسایی و در نخستین مرحله، مالک یک مکانیکی که در این پرونده نقش داشت، دستگیر و در ادامه، کارآگاهان برای دستگیری همدست وی وارد عمل شدند. متهم، بدون توجه به اخطارهای پلیس، با یک دستگاه خودروی شاهین مسروقه اقدام به فرار کرد که مأموران با شلیک به لاستیک‌های خودرو موفق به متوقف کردن آن شدند.

معاون مبارزه با سرقت وسائط نقلیه پلیس آگاهی می‌گویدکه متهم پس از توقف خودرو نیز به صورت پیاده متواری شد که در نهایت با شلیک یک تیر به ناحیه پای راست وی، توسط کارآگاهان زمین‌گیر و دستگیر شد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1309858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha