ونس: اگر ایران به کشتی‌ها حمله کند، پاسخ خواهیم داد 

معاون رئیس جمهور آمریکا با در پیش گرفتن اظهارات متناقض مبتنی بر ارعاب و تشویق، مدعی شد که اگر ایران به کشتی‌ها در تنگه هرمز حمله کند، آمریکا پاسخ خواهد داد. 

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز؛ جی دی ونس معاون رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با فاکس نیوز بدون توجه به اعلام مکرر ایران مبنی بر عدم تلاش برای رسیدن به سلاح هسته‌ای و تایید این موضوع در بازرسی‌های متعدد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مدعی شد که در صورت موفقیت مذاکرات، إیران برای همیشه از هرگونه تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای دست خواهد کشید.

در حالی که بسیاری از محافل آمریکایی دولت کنونی این کشور را به شکست تحقیرآمیز در جنگ علیه ایران و ورود ذلت بار به روند مذاکرات متهم می‌کنند، ونس در پاسخ به این اتهامات مدعی شد که آمریکا بدون توجه به نتیجه مذاکرات، در موقعیت ممتازی قرار دارد.

ونس افزود که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده است که اگر ایرانی‌ها به کشتی‌ها حمله کنند، آمریکا پاسخ خواهد داد.

ونس در ادامه ادعاهای خود گفت که ایرانی‌ها در دو هفته گذشته به هیچ کشتی‌ای حمله نکرده‌اند و فروش نفت از طریق تنگه هرمز در جریان است.

معاون رئیس جمهور آمریکا در ادامه بار دیگر سیاست نخ‌نمای تهدید ایران در سایه ادامه مذاکرات را در پیش گرفته و در حالی که آمریکا در حملات همه جانبه خود به جمهوری اسلامی ایران طی ۴۰ روز و با وجود بسیج تمامی امکانات و همکاری با رژیم صهیونیستی، نتوانست آسیب جدی به برنامه هسته ای و نظامی ایران وارد کند و در عوض بسیاری از پایگاه‌های خود در منطقه را با حملات سنگین ایرانی ها مواجه کرد، مدعی شد: اگر ایران امتیازاتی را که منتظرش هستیم ارائه ندهد، برنامه هسته‌ای آن‌ها ویران شده و توانمندی‌های نظامی‌شان درهم‌کوبیده باقی خواهد ماند.

ونس در چارچوب سیاست‌ هویج و چماق افزود: رئیس جمهور از ما خواسته است مسیر مذاکرات را دنبال کنیم و اگر این روند به یک راه حل دیپلماتیک موفق منجر نشود، گزینه‌های زیادی داریم.

کد مطلب: 1310881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha