درخشش دانش‌آموزان سما نجف‌آباد در جشنواره ملی فیلم کوتاه «اکسین»

دانش‌آموزان دبیرستان پسرانه دوره اول سما واحد نجف‌آباد با ارائه‌ی اثری در بخش فیلم کوتاه داستانی، موفق به کسب رتبه دوم در سومین جشنواره ملی فیلم کوتاه دانش‌آموزی «اکسین» شدند و افتخاری دیگر برای این واحد آموزشی رقم زدند.

به گزارش اختصاصی خبرنگار استانی ایسکانیوز از نجف‌آباد؛ سومین جشنواره‌ی ملی فیلم کوتاه دانش‌آموزی «اکسین» به میزبانی معاونت امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و با محوریت مجتمع مدارس سما واحد دزفول برگزار گردید. این رویداد فرهنگی و هنری با هدف شناسایی، پرورش و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان در حوزه فیلم‌سازی و هنرهای سینمایی، میزبان دانش‌آموزان دختر و پسر مدارس سما از سراسر کشور بود.
در این دوره از جشنواره، شرکت‌ کنندگان در بخش‌های اصلی هنری، علمی و آموزشی و همچنین بخش‌های جانبی به رقابت پرداختند و آثار خود را در قالب فیلم کوتاه داستانی، مستند، انیمیشن، نماهنگ و آثار علمی _ آموزشی به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.
در میان برگزیدگان این رویداد، دانش‌آموزان دبیرستان پسرانه دوره اول سما واحد نجف‌آباد به سرپرستی احسان حاجیان، معاون پژوهشی دبیرستان پسرانه دوره اول سما نجف‌آباد، با ارائه اثری در بخش فیلم کوتاه داستانی موفق به کسب رتبه دوم کشور در میان دانش‌آموزان مدارس سما شدند.
احسان حاجیان، معاون پژوهشی دبیرستان پسرانه دوره اول سما نجف‌آباد و سرپرست تیم دانش‌آموزی، در آیین اختتامیه جشنواره با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و هنری مجتمع مدارس سما واحد نجف‌آباد و نقش دانشگاه آزاد اسلامی در پرورش خلاقیت‌های نسل جوان، بر اهمیت برگزاری رویدادهای هنری در دنیای امروز تأکید کرد.
وی برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری را زمینه‌ ساز رشد مهارت‌های خلاقانه، تقویت روحیه کار گروهی و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان دانست و اظهار امیدواری کرد که این موفقیت، انگیزه‌ای برای حضور پررنگ‌تر دانش‌آموزان در عرصه‌های هنری و رسانه‌ای باشد.
سومین جشنواره ملی فیلم کوتاه دانش‌آموزی «اکسین» با استقبال گسترده دانش‌آموزان سراسر کشور برگزار شد و بار دیگر نقش مدارس سما در شناسایی، حمایت و پرورش استعدادهای هنری و رسانه‌ای نسل آینده را به نمایش گذاشت. کسب رتبه دوم کشور توسط دانش‌آموزان سما نجف‌آباد نیز برگ زرین دیگری بر کارنامه افتخارات این مجموعه آموزشی افزود.

خبرنگار: گلسا داودی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1310890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha