ثبت‌نام ۶۲ هزار خوزستانی برای حضور در مراسم تشییع

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان از ثبت‌نام ۶۲ هزار نفر از مردم استان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر شهید خبر داد و گفت: اعزام کاروان‌های زائران آغاز شده و تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان خوزستان، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان از ثبت‌نام ۶۲ هزار نفر از مردم استان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر شهید خبر داد و گفت: اعزام کاروان‌های زائران از نقاط مختلف استان آغاز شده و این روند تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت تا علاقه‌مندان بتوانند در این مراسم معنوی و ملی حضور پیدا کنند.

رضا نجاتی، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان، پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد استانی برنامه‌ریزی و هماهنگی مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر شهید که به صورت وبینار و با حضور فرمانداران سراسر استان برگزار شد، با اشاره به آخرین روند ثبت‌نام متقاضیان حضور در این مراسم اظهار کرد: تا پایان روز گذشته ۶۲ هزار نفر از مردم استان خوزستان برای شرکت در مراسم تشییع ثبت‌نام کرده‌اند که این آمار نشان‌دهنده ارادت و علاقه مردم استان به آرمان‌های شهدا و حضور در آیین‌های ملی و مذهبی است.

وی با بیان اینکه برای اعزام زائران برنامه‌ریزی دقیقی انجام شده است، افزود: بر اساس آمار ثبت‌شده، حدود ۵۰ درصد از متقاضیان اعلام کرده‌اند که با خودروهای شخصی در مراسم حضور خواهند یافت و ۵۰ درصد دیگر نیز از طریق کاروان‌های سازماندهی‌شده و با استفاده از ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی به محل برگزاری مراسم اعزام می‌شوند. اعزام این کاروان‌ها از روزهای گذشته آغاز شده و تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت تا تمامی ثبت‌نام‌کنندگان بتوانند بدون مشکل در مراسم شرکت کنند.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان با تأکید بر اهمیت فضاسازی فرهنگی در استان همزمان با برگزاری این مراسم، گفت: به فرمانداران سراسر استان تأکید شده است که برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و تجمع‌های شبانه با محوریت بزرگداشت مقام شهید، به‌ویژه در هفته برگزاری مراسم تشییع، با انسجام و مشارکت دستگاه‌های اجرایی، فرهنگی و مردمی برگزار شود.

نجاتی ادامه داد: همچنین برگزاری مراسم عزاداری، محافل قرائت قرآن، مجالس یادبود و برنامه‌های فرهنگی در مساجد، حسینیه‌ها و اماکن مذهبی سراسر استان باید به‌صورت منظم و با برنامه‌ریزی مناسب دنبال شود تا زمینه حضور گسترده مردم در این آیین‌ها فراهم شود.

وی با اشاره به هماهنگی‌های انجام‌شده میان دستگاه‌های مختلف اجرایی، امنیتی، امدادی و خدماتی اظهار کرد: تمهیدات لازم برای اعزام، اسکان و خدمات‌رسانی به زائران خوزستانی پیش‌بینی شده و تلاش شده است تمامی شرایط برای حضور باشکوه مردم استان در این مراسم فراهم باشد.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان از عشایر استان نیز دعوت کرد تا با پوشش‌ها، نمادها و آیین‌های بومی خود در این مراسم حضور یابند و افزود: حضور عشایر غیور خوزستان با لباس‌های محلی، جلوه‌ای از وحدت، انسجام ملی، هویت فرهنگی و ارادت مردم این استان به مقام شامخ شهدا خواهد بود و می‌تواند تصویری ماندگار از همبستگی اقوام مختلف خوزستان به نمایش بگذارد.

نجاتی در ادامه از مردم خواست اخبار، اطلاعیه‌ها و برنامه‌های مربوط به مراسم را تنها از طریق رسانه‌های رسمی و مراجع معتبر دنبال کنند و نسبت به شایعات و اخبار منتشرشده در فضای مجازی و منابع غیررسمی توجهی نداشته باشند تا روند برگزاری مراسم با آرامش و نظم بیشتری دنبال شود.

وی همچنین بر رعایت توصیه‌های مسئولان کاروان‌های اعزامی، توجه به نکات بهداشتی، حفظ نظم و همکاری با عوامل اجرایی تأکید کرد و گفت: برنامه‌ریزی لازم برای اسکان زائران خوزستانی در شهر ری انجام شده است. برنامه محوری استان خوزستان در تهران روز دوشنبه برگزار خواهد شد، هرچند مراسم وداع از امروز آغاز شده و بسیاری از مشتاقان از نقاط مختلف کشور خود را به محل برگزاری مراسم رسانده‌اند.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان در پایان با قدردانی از همکاری رسانه‌ها، به‌ویژه صدا و سیمای مرکز خوزستان، در اطلاع‌رسانی و پوشش برنامه‌های مرتبط با این مراسم، ابراز امیدواری کرد که با مشارکت گسترده مردم و همکاری همه دستگاه‌ها، آیین وداع و تشییع پیکر مطهر شهید با شکوه، نظم و امنیت کامل برگزار شود.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1311176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha