خدمت‌رسانی گسترده به زائران امام قائد شهید با همکاری آستان مقدس امام خمینی(ره) و شهرداری تهران + ویدئو

سرلک، شهردار حرم مطهر امام راحل، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در ایام برگزاری مراسم وداع، بدرقه، تشییع و تدفین امام قائد شهید، اظهار داشت: با تدبیر و دستور تولیت آستان مقدس امام خمینی(س) و با همکاری و تلاش شهرداری تهران، مجموعه‌ای از خدمات و امکانات رفاهی، خدماتی و پشتیبانی در حرم مطهر امام خمینی(س) و بهشت زهرا(س) برای زائران و عزاداران فراهم شد.

به گزارش گروه سیاست ایسکانیوز؛ سرلک افزود: در این ایام، با همراهی جمعی از همکاران، توفیق میزبانی از زائران امام شهید را داشتیم و تمامی ظرفیت‌ها برای ارائه خدمات مطلوب به کار گرفته شد.

سرلک با اشاره به مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده، خاطرنشان کرد: تأمین فضاهای مسقف، ایجاد امکانات رفاهی، ارائه خدمات درمانی و بهداشتی، ساماندهی حمل‌ونقل و جابه‌جایی زائران از جمله مهم‌ترین خدماتی بود که در طول برگزاری مراسم ارائه شد.


انتهای پیام/

کد مطلب: 1311622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha